MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 40. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 'ın 40. yeni bölüm fragmanı ile seyircileri şoke eden bir tanıtım ile izleyiciyle buluştu.Sevilen dizinin 40. yeni bölüm fragmanında yalnızca Hızır Çakırbeyli ve Meryen'in bir sahil kenarında yaşadıkları sahneleniyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 40. bölüm fragmanı ve son bölümden ayrıntılar...

İzlenme rekoru kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyordu. Dizinin yeni bölümü 40. bölüm fragmanı aynı zamanda sezon finali bölümününde tanıtımıda.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 40.bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Fragmanda sadece tek sahne ekranlara geliyor...Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yarın bir fragman daha yayınlanması bekleniyor...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen hafta yayınlan bölümde; Masada kurşunlanan amcasının yerine geçemek için gözü dönen Hakan istemeden Emine'yi vurmuştur. Fikret ve Tipi'yi bir araya getiren bu bu tatsız olay aralarındaki tansiyonu gittikçe yükseltti. Özkan'ın eylemleri kişisel hesaplaşmalara dönecek. Hızır Çakırbeyli ise yaşananlara kayıtsız kalmaz. Bu esnada Alparslan devletle olan görüşmelerinde bir basamak daha yükselmek üzeredir. Davut ile yapacağı görüşmede belki de ona tüm masaları yönetme hakkını tanınacaktır. Asıl merak edilen ise amcalarının bu görüşmeye nasıl karşılayacağıdır. Yunus Selim'in varlığı Meryem'in son zamanlardaki en büyük sıkıntısıdır. Bir yandan gözyaşları kurumayan Nazlı, diğer yandan isr insaflı bir anne Meryem var.Bebeği annesine kavuşturmak da yine Meryem'e düşecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 40. bölüm fragmanında merak edilen soruların başında Özkan'ın hayatta kalıp kalmayacağı.... Hızır Çakırbeyli zekice düzenlediği hamle ile Ünal'ın planını alt üst ediyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 40. bölüm fragmanında bu sahne yer verilecek mi? Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Alparslan'ın durumuda merak konusu oldu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 39. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Keşfet


En Çok Aranan Haberler