MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50.Bölüm Fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanı ile ekranlara yine bomba gibi bir giriş yapacağının habercisi oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanı ile ekranlara yine bomba gibi bir giriş yapacağının habercisi oldu. Oğlu hakkında hiçbir fikri olmayan Hızır, Ceylan'ın söyledikleri konusunda şoka girecektir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanında bu durumu kabullenmekte biraz güçlük çeken Hızır için yepyeni bir dönem başlayacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hızır yıllardır kendinden saklanan gerçeği öğrenince ne diyeceğini şaşırıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanındaki sahnelere bakıldığında bu haftaki bölümün oldukça hareketli geçeceği görülüyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanı ile bu hafta yayınlanacak yeni bölüm öncesinde neler yaşanacağını izleyicisine tanıtacak. Dizinin bu haftaki bölümününde aksiyonu yüksek sahnelerle geçmesi bekleniyor. Hızır kızını Özkan'ın yeğenine vermeyi kabul ederken, peşinden kimsenin aklına bile gelmeyecek bir plan hazırlığında.. Tüm bunlar yaşanırken Hızır ve Çakırbeyli ailesinin hiç beklemediği bir sürpriz karşılarına çıktı.

Dizinin son bölümünde Ceylan sakladığı sırrı tüm aile üyeleri ile paylaştı. Oğlunu tüm ailenin kahvaltı yaptığı sırada masaya çağıran Ceylan herkesi şoka soktu. Hızır Ali adındaki oğlunu aile ile tanıştıran ve sıra Hızır'a geldiğinde 'bak bu senin baban' diyen Ceylan son bölümün final sahnesine damga vurdu

Keşfet


En Çok Aranan Haberler