MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. Bölüm Fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümde Hızır, Ünal'ın öldüğünü masaya açıklıyor. Alparslan'dan hesap soran Hızır, masanın liderliğinden ayrılma kararı alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Alparlsan'ın Ünal'ı vurması herkesin üzerinden şok etkisi yaratıyor. Gerçeği ise sadece

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. yeni bölümde Hızır, Alparslan'dan hesap soruyor. Ünal Kaplan'ı ekrana gelen son bölümde vuran Alparslan'ın yaptıklarına kimse anlam veremiyor. Olaydan haberdar olan Ceylan dışında herkes olayın arka yüzünü merak ediyor. Hızır Reis, sözünü dinletemediği masada işinin olmadığını söylüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. yeni bölüm ile 4 Nisan Salı akşamı ATV ekranında izleyenleri ile buluşamaya hazırlanıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 63. SON BÖLÜM ÖZETİ

Masanın etrafındakiler hatalarının bedelini örgütle savaşmak zorunda kalarak ödüyor. Simsar Cemil'e düzenlenen baskının sonuçları ağır olur. Ava giderken avlanan masa üyelerinden Ender'in korktuğu başına gelmiştir. Herkesi bitirme planlarında eylemlerine ara vermeyen Avni ve Cemil silah ticaretinde tekel olma yolunda birlikte hareket etmeye devam ederler. Hızır'ın ise sabrı taşmaktadır. Avni'yi örgüte karşı birlikte hareket etmeye yanaşmazsa öldürmekle tehdit eder. Bunun için ilk isteği düşmanlarını köşeye sıkıştırabileceği bir adrestir.

Ünal'ın derdi de hem CIA tarafından korunan hem de İstihbaratta eli kuvvetli olan Avni'yi bitirmektir. Böylece eski gücüne tekrardan sahip olabilecektir. CIA ile bir araya gelen Alp ile Ceylan oynadıkları tehlikeli oyunda çok önemli bir noktaya gelirler. Kimin kazanacağını kestirmenin güç olduğu bu kumarın sonunda kaybedeni feci bir son beklemektedir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler