MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta 47. Bölüm Fragmanı

Filinta 47. bölümüyle 19 Şubat Cuma akşamıTRT 1 ekranlarında...

Filinta dizisinde heyecan devam ediyor. TRT'nin aksiyonu bol dizisi Filinta'nın bu akşam yayınlanacak bölümünde yine büyük heyecan var.Filinta'nın 47. bölümde bakın neler olacak?

***

Filinta dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. TRT'nin sevilerek izlenen dizisi Filinta'nın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Filinta 47. bölümden detaylar..

***

47.Bölüm Özet

***

Padişah, darbeci Paşaların kararıyla acımasız cellatların elindedir… Onun Osmanlı Devleti için yaptıklarından sonra geldiği son nokta budur! Darbecilerin hain kumpasları… Sultan Murat'ın akli dengesindeki durum Osmanlı'nın idaresi için parlak değildir. Meşrutiyet yanlısı Paşaların akılları acaba onları hangi kararı almaya götürecektir? Çerkez Hasan, Kabine toplantısını basacak ve intikam yeminini hayata geçirecektir. Onun asıl hedefinde acaba kimler olacaktır? Mustafa ve Ali ise intikam yemini ederler. O sırada Ruhi Paşa'nın ölüm haberi de gelir. Artık Mustafa ve Ali için yaşamanın tek anlamı bu olaylara sebep olan herkesten intikam almaktır. Ancak ilk olarak kurtaracakları tek bir kişi vardır! Efendi Kenan Miloş ve Kardeşler Teşkilatının ise artık son bir hedefleri kalmıştır. Yaşadığını öğrendikleri Şehzade Mehmet'i öldürmek… Ama önce onun saklandığı yeri bulmaları gerekecektir. Bu o kadar kolay olmayacak ve Miloş üst üste kendisini şoke edecek yeni başka haberlerle sarsılacaktır. Leyla, Mustafa'nın yasını tutarken ve hayatını muhakeme ederken, şaşkınlık ve mutluluk verici bir haber alacaktır. Ve bu haberin ardından kendini bile şaşırtacak bir karar verecektir. Mustafa, Ali, Farah, Feriha Nur ve Şehzade bir araya gelecek ve önemli kararları birlikte alacaklardır. Her birine ayrı bir görev düşecek ve bu görevler için canları pahasına hareket edeceklerdir. Meşrutiyet ilanını yeni Sultandan bekleyen ve iyice huzursuzlaşan, bunun yanında eski Sultana bağlı halk ve asker ikiye bölünmüş, aralarında Osmanlı'dan nemalanmak isteğiyle başı çeken İngiltere ile Rusya'nın planları ise artık gün yüzüne çıkmak üzeredir. Bu darbe ortalığı iyice karıştırmıştır. Filinta Mustafa, Ali, Şehzade Mehmet ve Çerkez Hasan acaba yapacakları planlarla darbecilerin hakkından gelebilecekler midir?

***

46.Bölüm Özet

***

Es Film'in yapımcılığında çekilen TRT'nin sevilen dizisi Filinta 'Bin Yılın Şafağında' bu hafta seyircinin yüreğini dağlayacak, gözyaşlarına aynı zamanda sinirlerine hâkim olamayacakları bir bölümle geliyor. Yönetmenliğini Osman Kaya'nın yaptığı, senaryosunu Ali Can Yaraş'ın kaleme aldığı dizinin Cuma günü heyecanı ve temposu yüksek bölümünde seyirciyi neler bekliyor bir bakalım:Padişah'ı tahtan indirme peşinde olan darbeciler tarafından vurulan Filinta Mustafa'nın, ölümle yaşam arasındaki savaşına tanık olacağız. Filinta Mustafa acaba ölecek mi?Bıçak Ali ve Ruhi Paşa, Padişah'ın ve Mustafa'nın durumunun şaşkınlığı içindeyken onları daha da zorlayacak ve sinirlerini allak bullak edecek bir olayın tam ortasına düşeceklerdir. Ruhi Paşa ile Bıçak Ali, artık apayrı yerlerde ve onları mutsuz eden büyük bir çıkmazın içindedirler…Silahların gölgesinde bir Sultanın çaresizliği gözler önüne serilecek. Gerçek vatanseverler ve hainler gün yüzüne çıkacak… Padişah ve Nur Sultan bu kötü günleri atlatabilecek mi yoksa artık sonları mı geldi?Mustafa'ya aşık iki kadın Leyla ile Farah'ın onun vurulduğunu öğrenmelerinin ardından duygularıyla imtihanları onları nasıl bir iç hesaplaşmaya sürükleyecek? Bu iki kadından hangisi daha çok Mustafa'ya aşık? İzleyeceğiz…

Vitrin


En Çok Aranan Haberler