MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 6. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Dünya'nın en çok izlenen yapımlarından biri olan Game of Thrones (Taht Oyunları) 6. sezon 10. bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte Game of Thrones 6. sezon 10.bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...

2011 yılından bu yana milyonlarca kişiyi ekrana kilitleyen Game of Thrones (Taht Oyunları) önümüzdeki hafta 6. sezonunun final bölümü ile izleyiciyle buluşacak.

Geçtiğimiz haftalarda bugüne kadar ekranlara gelen en uzun bölüm olacağı belirtilen 10'uncu bölümün fragmanı yayınlandı.

KUZEY'DE SAVAŞ BAŞLIYOR

Kuzey'de sonunda 'Winter is Coming' vakti. Ve beklenen Winterfell'de savaş çanları çalmaya başlıyor. Bir tarafta kuzeyin gerçek sahibi Jon Snow öte tarafta babasını ve üvey kardeşini öldüren Ramsay Kuzey için kıyasıya savaşacaklar. İkili arasında yaşanan savaşı seyredenler unutulmaz dakikalaryaşayacak. Ancak asıl tehlikeyi hiç kimse görmez ve Ak Gezenler faktörü unutulur. Yeni bölümün adı "Piçlerin Savaşı" olarak adlandırılırken savaş sezon finaline kadar devam edecek. Finalde ise heyecanla beklenen sonuç gelir ve Kuzey'de hiç dökülmediği kadar kan dökülür.

GAME OF THRONES YENİ BÖLÜM DE NELER OLACAK?

Dizi de birden fazla ana karakter olduğundan her birinin başına ayrı ayrı macera geliyor. Game Of Thrones yeni bölüm de Sansa Stark'ın başına gelenlerden sonra Arya Stark'ın tekrar gözlerine kavuşması gelişecek yeni olayların da habercisi oldu. Game Of Thrones 6. sezon 9. bölüm ile birlikte Arya intikam listesindeki adlar de için harekete geçebilir. Arya geçtiğimiz bölümlerde yaptığı dövüşlerin sonunda kendisini "hiç kimse" olarak tanımladı ve Jagen H'ghar'ın içirdiği su ile testi geçerek gözlerine kavuştu. Bundan böyle kendisine nasıl bir rota çizildiği henüz belli olmadı. Cercei Lannister ise bir yandan intikam için savaşırken diğer yandan da bir rolde olmaya çalışıyor.

Yeni bölüm de başka bir gelişme ise başları dertten hiç kurtulmayan Starklar'dan Rickon Stark'ın Ramsay'e rehin düşmesi.Theon Grejoy'a yaptıklarından sonra Ramsay'in Rickon'a yapacakları ise büyük yankı uyandırabilir, çünkü Rickon'un da kurdu öldürülmüş ve Ramsay'in önüne serilmiştir. Babasının canını alarak tahta çıkan ve etrafına bunun düşmanlarının babasını zehirlemesiyle olduğunu yayan Ramsay Umber Lordu'ndan kendisine bağlılık yemini etmesini istedi. Ramsay Game Of Trones yeni bölüm fragmanından da anlaşılacağı gibi şimdiden kuzeyde yapacağı savaş hazırlıklarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Game Of Trones 6. sezon 9. bölüm de Bran Stark geçmişe gitti ve babası Ned Stark'ı gördü. Kuleye girmek üzere olan Ned Stark'ın kendisine anlattığı hikayenin hepsinin doğru olmadığını anlayan Bran bilinmeyen birden soruya da cevap bulması bekleniyor. Ned'in kardeşi Lyanna'nın Ned'e bir konuda söz verdirdi ve bunun da Jon Snow ile ilgili olduğu zannediliyor.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler