MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 6. Sezon 9. Bölüm Fragmanı

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen Game of Thrones (Taht Oyunları)6.Sezon 9. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanında Winterfell'i kazanmak isteyen Ramsey Bolton ve Jon Snow arasında büyük bir savaş başlayacak. Dizinin hayranlarına Game of Thrones yapımcısından müjdeli haber geldi. Dizinin 9. yeni bölümünün 60 dakika olarak yayınlanacak.

Game of Thrones 6. sezon 9. bölüm fragmanında bomba gibi sahneler yer alıdı. Game of Thrones 6. sezon 9. bölümünde Winterfell kimin olup olmayacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Game of Thrones (Taht Oyunları) sevenlerinin ise büyük bir heyecanla beklediğia açıklama Yönetmen Jack Bender'den geldi. Bender, yedinci sezonun 7 bölüm süreceğini ifade etti. Öte yandan Game Of Thrones sadece Digitürk üzerinden "Dilediğin Zaman" ve "Dilediğin Yerde İzle" uygulamaları ile seyredilecek.

GAME OF THRONES 6. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Game of Thrones 6. sezon 9. bölüm Türkçe fragmanı ekranlara geldi. Game of Thrones 6. sezon 9. bölümünde Winterfell'i almak isteyen Ramsey Bolton ile Jon Snow arasında büyük bir savaş yaşanacak. Kimin kazanacağının şu an bilinmediği savaşta Jon Snow'un evini yeniden alıp alamayacağı ise merak ediliyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler