MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game Of Thrones'ta son perde

Dünyada büyük yankı uyandıran Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones 6. sezon 2. bölüm de sürpriz gelişme yaşandı. Jon Snow geri döndü. İzleyenlerin en merak ettiği karakterlerden biri olan Jon Snow Game Of Thrones 2. bölüm ile geri döndü. Ve takipçilerinden tam not aldı. Ekrana gelen son bölüm ardından Game Of Thrones 6. sezon 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...

Game of Thrones (Türkçe: Taht Oyunları), David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır. Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas'taki mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir. İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlanan dizinin beşinci sezonu tamamlanmıştır.Beşinci sezonun ilk bölümü Türkiye'de 13 Nisan 2015 Pazartesi günü televizyonda CNBC-e'de yayınlanmıştır. Beşinci sezonun ilk dört bölümü internet korsanları tarafından sızdırılmıştır. Altıncı sezonu 24 Nisan 2016'da başlayacaktır. HBO tarafından yedinci sezon onayını almıştır.

GAME OF THRONES 6. SEZON KANALI VE DETAYLARI

"Game of Thrones"un yeni sezonu ABD yayınından hemen sonra Dilediğin Zaman ve Dilediğin Yerde uygulamalarından, yeni kanalı Dizimax Sci-Fi 'dan izlenebilecek. İlk sezon ile birlikte geçmiş beş sezonun tamamı ise kesintisiz şekilde yine 25 Nisan'dan itibaren "Dilediğin Yerde Dilediğin Zaman" uygulamasıyla diziseverler ile buluşacak."Game of Thrones" efsanesi yeni sezonu Türkiye'de Digiturk'le ekranlara dönüyor.

Dizinin ana karakterlerinden Jon Snow'u en son, 5. sezonun finalinde karların üzerinde ölü yatarken görmüştük. Bu sahne ölümlere alışan Game of Thrones fanlarını bile derinden sarmış, günlerce konuşulmuştu.

Yönetmen David Nutter'dan ve yazar George R. R. Martin'den gelen açıklamalar Jon Snow'un öldüğünü onaylasa da bu bir son olarak görülmemişti.

Jon Snow'un öldükten sonra "Ak Gezen" olarak geri döneceği teorisi internette dolanan en yaygın iddialardan biri. Ölüm sahnesinde Jon Snow'un gözlerinde beliren mavi ışık, bu iddiayı destekliyor olabilir.

Snow'un kızıl rahibe Melisandre tarafından dirilteceğini düşünenler de var. Melisandre'nin 5.sezonda "yanlış ata oynadığını" görerek Kara Kale'ye gelmesi bu teoriyi besleyen olaylardan biri.

Rus-İsrail asıllı model Ania Bukstein, Kinvara rolüyle dizinin yeni "kızılı" olacak.

Kıbrıs asıllı Türk aktör Tamer Hassan, 5. sezonda Dothraki lideri Khal Forzo olarak karşımıza çıkacak.

Hassan'dan önce Game of Thrones ekibindeki tek Türk oyuncu olan Sibel Kekilli'nin de Tyrion'un büyük aşkı Shea karakteri ile geri dönebileceği konuşuluyor.

Dizinin yayınlanan son fragmanında Güney ve Kuzey krallıkları arasında bir savaş olduğunu görüyoruz. Yapımcı Bryan Cogman, "Kesinlikle tüm zamanların en büyük aksiyon sahnesi" sözleriyle bu sezonda da seyirciyi doyuracaklarını belirtiyor.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler