MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göç Zamanı 14. bölüm fragmanında Cennet'e büyük darbe

Star TV ekranlarının çok konuşulan dizisi Göç Zamanı'nın merakla beklenen 14. bölüm fragmanı yayınlandı.Sevilen dizide bu hafta neler olacak?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Göç Zamanı 14.yeni bölümüyle ekrana gelecek. 14. yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide her şey yoluna girer gibi görünse de Cennet ve Yılmaz yine çok büyük bir darbeyle karşılaşıyor.

İstenilen reytinglere ulaşamadığı gerekçesiyle 15. bölümde final yapacağı konuşulan Göç Zamanı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Göç Zamanı 14. bölüm fragmanı ve bölüm hakkında detaylar:

Cennet, İstanbul'a dönmeye mücadelesine kaldığı yerden devam etmeye karar vermiştir. Onları bekleyen hayat, eskisinden çok daha zordur ne kalacak yerleri ne de para kazanacakları bir işleri vardır. Fakat bu kez, şans yüzlerine güler. Hiç ummadıkları anda, hiç ummadıkları kişinin yardımıyla evlerine kavuşurlar.

Yılmaz cephesinde de işler yolunda gitmektedir. Yıllardır mahkum olduğu evlilikten kurtulmak üzere, büyük bir işe imza atmanın eşiğindedir. Fakat, arkasına aldığını sandığı rüzgarın onu al aşağı edeceğinden şimdilik habersizdir. Özgür olacağını, Cennet'le yeni bir hayata başlayacağını zannetmektedir ama yanılmaktadır.

Cennnet ise hayatını düzene soktuğunu, herşeye sıfırdan ve daha güzel başladığını sandığı anda hiç ummadığı kişiden çok büyük bir darbe alır. Bu, Cennet'in kaldırabileceğinden çok daha büyük bir yıkım yaratacaktır.

GÖÇ ZAMANI 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Herkesin merakla beklediği, Yıldız'a büyük prestij kazandıracak olan halı paramparça edilmiştir. Bunu yapan kişiyi tek gören kişiyse Güneş'tir. Fakat konuşmaz. Cennet'in günlerdir verdiği emek boşa gitmiştir.

Yılmaz ve Artem'in meslek hayatı için oldukça önemli olan sergi, Cennet'in Eli olmadan gerçekleştirilecek, Koçeri Halıcılık büyük bir prestij kaybı yaşayacakken, Cennet'in müdahalesi her şeyi değiştirir.

GÖÇ ZAMANI 13. BÖLüM FRAGMANI

Zümrüt için büyük umutlarla başlayan okul hayatı, üzerine atılan bir iftirayla, yanlış anlaşılmayla büyük tehlikeye girecektir. Zümrüt'ün okul hayatı artık, fakültenin disiplin kurulu başkanının iki dudağı arasındadır.

Cennet'in başına gelen tek felaket halının parçalanması değildir. Evi ve lokantası da tehlikeye girmiştir. Bunların hepsinin de sebebi bellidir. Cennet bunu öğrendikten sonra ya radikal bir karar verecek ya da mücadele edecektir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler