MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülümse Yeter 2. Bölüm Fragmanı

Show TV ekranlarında 12 Temmuz 2016 Salı günü yayın hayatına merhaba diyen Gülümse Yeter dizisi seyirciler tarafından çok beğenildi.

Gülümse Yeter dizisi, hem ağlatan hem de güldüren yapısı izleyicileri ekrana bağladı. Başrollerinde Aslı Bekiroğlu ve Erdal Özyağcılar'ın yer aldığı Gülümse Yeter, 1. bölümü odak noktası olmayı başardı. Gülümse Yeter 1. bölümden hemen sonra 2. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Show TV'nin iddialı dizisi Gülümse Yeter'in 1. bölüm fragmanıyla gösterdiği büyük heyecanı tüm bölümünde etkisini devam ettirerek izleyiciden tam not aldı. Show TV'nin büyük bir yatırım yaparak başladığı Gülümse Yeter dizisi beğeniyle izlenmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Oyuncu kadrosudna Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin'in rol aldığı Gülümse Yeter dizisi 12 Temmuz Salı akşamı 20:00'de ekranlara merhaba dedi.

GÜLÜMSE YETER KONUSU

Hasan Efendi, Şevki Bey'in vefatının ardından 30 yıl boyunca yanında çalışıyor. Şevki Bey'in ölümünden sonra da oğlu Lütfü Bey'in şoförlüğünü yapıyor. Cimri sayılabilecek boyutta tutumlu olan Hasan Efendi, bir pirinç tanesinin bile ziyan olmasına kesinlikle izin vermiyor. Binbir emekle kazandığı paranın çarçur edilmesine müsaade etmiyor.

Yasemin Özdemir ailenin en küçük bireyi, Şevki Bey'in gözbebeği, güzelliğiyle dikkatleri üzerinde toplayan, arkadaşları tarafından çok sevilen, eğlenceli, güldüğünde yüzünde güller açan genç bir kız. Ailenin en küçüğü olduğu için çok üstüne düşülmüş bir o kadar da şımartılarak büyütülmüş. Öye yandan damarına basıldığında keçi gibi inatçı olabilen, gururlu, dediğim dedik, hazır cevap bir karaktere hayat veriyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler