MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülümse Yeter 6. Bölüm Fragmanı

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Gülümse Yeter 6. yeni bölümde şok eden bir gelişme yaşanıyor! Yasemin ile Sarp arasında romantik yakınlaşmadan sonra Yasemin sürpriz bir şekilde aşkını itiraf ediyor. Peki Sarp buna nasıl bir karşılık verecek? Gülümse Yeter 6. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...

Gülümse Yeter 6. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi Ekrana gelen yeni bölümleri ile dikkatleri üzeinde toplayan Gülümse Yeter 6. yeni bölüm'de Yasemin ve Sarp arasında yaşananlar aşka dönüşüyor. Yasemin daha fazla dayanamayıp aşkını itiraf ediyor.

MF Yapım imzalı Gülümse Yeter dizisinin başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin rol alıyor. Show Tv ekranında yayınlanan Gülümse Yeter 6. yeni bölüm fragmanı ile 23 Ağustos Salı akşamı saat 20:00'da Show Tv ekranında izleyiciyle olan randevusuna çıkacak.
-GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

-

"Gülümse Yeter"in dördüncü bölümünde; Avukattan gelen Emre'nin haberiyle Amerika'ya gitme hayalleri başka bahara kalan Özdemir'ler için Civan'ların evinde kalmaktan başka çare kalmamıştır. Ev içinde artan iş yüküyle kendini iyice kaybeden Ayten çareyi para karşılığı Nermin'e iş yaptırmakta bulur. Ev işleri yapmaya başlayan Nermin'in bu yeni düzene alışmayası zaman alacaktır. Hasan Efendi ise Lütfü'ye artık iyi davranmaz onu adam etmek için bir anda bambaşka bir adam olur, evde fırtınalar estirir.

Ailesiyle ilgili söylediği yalanların ağırlığına artık daha fazla dayanamayan Gül, Kemal'e gerçekleri söyleyip söylemem konusunda kararsız kalır. Bütün bunlar yaşanırken, Sarp hala Gül'le mesajlaştığınızanneder.Yasemin Gül'ün yerine yazdığı cevaplarla hem Sarp'ı hem Gül'ü zor durumda bırakmaya devam eder. Mesajlara kendini kaptıran Yasemin, Sarp'a olan hislerini de sorgular.Fakat bu yalan da çok uzun süre gizli kalmayacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler