MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülümse Yeter Tanıtım Fragmanı

Shov TV ekranlarında çok yakında başlayacak olan Gülümse Yeter dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Show TV'nin yeni dizisi Gülümse Yeter'in efsane oyuncu kadrosu belli oldu. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen usta oyuncu Erdal Özyağcılar, son dönemin yükselen yıldızı Aslı Bekiroğlu, aranan oyuncu Yılmaz Kunt, efsane oyuncular Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya,Evrim Doğan,Aslı Altaylar, Pamir Pekin ve Uğur Kurul rol alacağı aşk dolu konusuyla Gülümse Yeter başlıyor.

-
Gülümse Yeter ilk tanıtım fragmanı izleyiciyle buluştu. Show TV büyük bir önem vererek hazırladığı yapımın ömrü uzun olması bekleniyor. Son yayınlanan dizilerden 4'de 0 yapan Show TV'de İstanbul Sokakları dizisini de erken final yapmıştı.Hande Erçel'in rol aldığı Aşk Laftan Anlamaz diziside reytingler mutlu etmese de Gülümse Yeter dizisi dikkaleri üzerine toplayacağa benziyor.

1948 doğumlu usta oyuncu Erdal Özyağcılar uzun bir zamandan sonra ekrana dönüyor. Yabancı Damat ve Elveda Rumeli gibi çok izlenen yapımlarda yer alan oyuncu 2010 yılında yine Show TV Karadağlar, 2012 yılında İki Yaka Bir İsmail ve son olarak yine Show TV yayınlanan Sevdaluk dizisinde rol aldı.

Erdal Özyağcılar 4. kez üst üste Show TV ekranlarında yayınlanacak diziyle ekrana geliyor. Erdal Özyağcılar Gülümse Yeter çok yakında Show TV!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler