MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hangimiz Sevmedik 17.Bölüm Fragmanı

Pazartesi akşamları TRT'de ekrana gelen Hangimiz Sevmedik dizisinin 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlan Hangimiz Sevmedik 17. yeni bölümde Adile ve Münir arasında duygusal anlar yaşanacak. Hangimiz Sevmedik 17. bölüm ile Pazartesi akşamları ekrana geliyor.

Yapımcılığını BSK yapım'ın üstlendiği başrollerini ise Altan Erkekli, Gül Onat, Can Yaman, Selen Soyder ve Cengiz Bozkurt'un paylaştığı Hangimiz Sevmedik Pazartesi akşamı saat 20:00'de TRT 1'deydi.
-HANGİMİZ SEVMEDİK 16. BÖLÜM ÖZETİ


Hangimiz Sevmedik dizisinde bu hafta, Tuncay ve Sevda'nın arasındaki münasebeti öğrenen Adile ve Münir büyük bir şok yaşar. Bir de üstüne Müşfik'in gelip Şener ile Ayşen'in evini tuttuklarını söylemesi işleri iyice alt üst eder. Bunun üstüne Adile ve Münir Şener ile Ayşen'in gıyabında nişanı atar. Ancak Şener ve Ayşen'in ayrılmaya hiç niyetleri yoktur. Adile ile Münir yine onları eve almaz. Fakat bu kez Tarık , Itır , Sevda ve Tuncay da onların yanındadır.

Öte taraftan Itır'ın aklına Emel ile İlyas'ın ayrılabilmesi için bir plan gelir. Bu planı duyan Emel ile İlyas biraz buruk da olsalar kabul ederler. Çocuklarından gördükleri tepkiye çok içerleyen Münir ve Adile onlara bir ders vermeye karar verirler. Fakat işler istedikleri gibi sonuçlanmaz. Yuvacık mahallesini Adile ve Münir ile ilgili büyük bir sürpriz bekler.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler