MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hangimiz Sevmedik 2. Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Hangimiz Sevmedik 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Münir, Şener'in evi Adile ye sattığını öğrenince çıdırdı. 22 Temmuz Cuma akşamı ekranlara gelecek olan Hangimiz Sevmedik 2. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte Hangimiz Sevmedik dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı...

TRT 1'in çiçeği burnunda dizisi Hangimiz Sevmedik 2. bölüm fragmanı yayınlandı. 15 Temmuz Cum akşamı yayınlanan ilk bölümü reyting rekorları kıran başarılı romantik komedi dizisi Hangimiz Sevmedik dizisinde bundan 36 yıl önce birbirine sırılsıklam aşık olan fakat birbirlerine kavuşacakları gün 12 Eylül 1980 Askeri darbesi nedeni ile Münir'in suçsuz yere parmaklıklar ardına atılmasıyla iki gençin hayatının alt üst olduğu ve bir dahada eskisi gibi olmadığı konu ediliyor.

Hangimiz Sevmedik 2. bölüm fragmanı merak uyandırdı. 15 temmuz 2016 Cuma günü yayınlanan Hangimiz Sevmedik ilk bölümde; yıllar önceden birbirine aşık olan ama yaşanılan olaylardan sonra nefret ve öfkeyle yıllarca birbirleriyle konuşmayan ve bir araya gelmeyen Adile ve Münir'i barıştırmak için tüm sevdikleri seferber olur. Barıştırmak için kimler araya girmez ki... Münir'in kardeşi Şener de tıpkı abisi gibi Adile'nin kardeşi Ayşen'e vurgundur. Onlar araya girer ama nafile... Dostlarının, komşularının çabası boşadır. Çocukluklarından beri birbirlerine aşık olan Adile'nin oğlu Tarık ile Münir'in güzeller güzelikızı Itır da onları barıştıramaz. Adile ve Münir büyük bir öfke ile almış oldukları bu kararlar ile hayatlarının sonuna kadar bu ızdırabını yaşayacaklardır.

Tarık ve Itır çocuklukluklarından bu yana birbirlerine aşıklardır ve Okumak için ailelerinin yanından ayrılmışlardır. Okulları bitip tekrar mahalleye döndükleri gün aileleri ve mahalleli büyük bir mutluluk yaşar. Onların gelişi beraberinde büyük bir sırrı da getirir. Çünkü Tarık ve Itır ailelerinin düşmanlığının sona ermediği ve onların evlenmelerine karşı çıkacaklarını bildikleri ve aynı zamanda da birbirlerini çok sevdikleri için mahalleye dönmeden önce gizli şekilde evlenirler. Nikah şahitleride Münir in kardeşi Şener ile Adile nin kardeşi Ayşen dir.

Adile ve Münir, Tarık ve Itır'ın evliliğinden habersiz şekilde çocuklarının geleceği ile ilgili planlar yapıyorlar. Münir avukat olan kızı için bir büro, Adile ise diş hekimi olan oğlu için bir muayene açmayı planlar. Münir'in sahtekar kardeşi Şener ise bir oyun planlar ve Adile ile Münir kendilerini evin yarı yarıya hissedarı olarak bulurlar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler