MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hangimiz Sevmedik 4.Bölüm Fragmanı

TRT1 ekranlarının renkli dizisi Hangimiz Sevmedik dün akşam 3.bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde Şener'in bütün hayallerini bağladığı Zülfü Ziya Paşa tablosu Münir'in kafasında parçalanınca yıkılmıştır. Peki Şener'i yeni bölümde neler bekliyor? Kendisine gelen teklifi kabul edecek mi? İşte Hangimiz Sevmedik yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şener'in bütün hayallerini bağladığı Zülfü Ziya Paşa tablosu Münir'in kafasında parçalanınca yıkılan Şener, toparlanmakta ve dahiyane bir fikirle zararı,minimuma düşürmekte gecikmeyecektir. Şener'in tüm girişimlerinin yegane ve değişmez dayanağı Ayşen, yine biricik aşkına destek vermekten geri durmayacaktır. Fakat tabloyla birlikte umutları da paramparça olan Şener, bir anlık öfkesinin kurbanı olur ve Ayşen'in kalbini kırar. Şener'in, sevdiği kadına kendini affettirmesi sandığından daha zor olacaktır. İkilinin arasının bozulması, İlyas için bulunmaz bir fırsat olur.

Her şeyi ailelerine anlatmaya karar veren Itır ve Tarık anne ve babalarının inadı ve taşıdıkları sırrın yüküne daha fazla dayanamayıp, büyük bir tartışma yaşarlar. Itır, Tarık'ın bu sırrı açıklamayı ertelemek istemesine çok kızmıştır. Onu aşkına ve evliliğine sahip çıkmamakla suçlar. Karısına ve bu evliliğe ne kadar kıymet verdiğini göstermek isteyen Tarık, Itır için büyük bir sürpriz hazırlığına girişir. Bu hazırlık esnasında Şevket'ten alacağı destek ona pahalıya mal olacak, haberin mahalleye yanlış bir şekilde yayılmasına neden olacaktır. Mahallede yayılan Tarık'la ilgili haber, adeta çığ gibi büyür ve işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hale gelmesine neden olur.

Adile ve Münir'in çekişmeleri, ikilinin aynı mekanı hem muayenehane, hem de avukatlık bürosu olarak, ortak kullanmak zorunda kalmalarıyla iyice ayyuka çıkar. Ortaklığı kabul etmiş görünen iki inatçı aşığın da, kendilerince yıldırma planları vardır. İkilinin birbirlerini yıldırmak için uyguladığı yöntemler, her şeyi daha içinden çıkılmaz bir hale getirir. Üstelik mahallede yayılan Tarık'la ilgili asılsız haberin izini süren Adile ve Münir, hiç istemeyecekleri bir sürprizle karşılaşacaklardır.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler