MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hangimiz Sevmedik Tanıtım Fragmanı

TRT 1 ekranlarının merakla beklenen Hangimiz Sevmedik'in fragmanı yayınlandı.İşte Hangimiz Sevmedik dizisi hakkında tüm haberler ve ayrıntıları...

Başrollerinde Can Yaman, Selen Soyder, Emre Karayel, Altan Erkekli, Gül Onat, Deniz Oral, Devrim Yakut, Erdem Baş, Veysel Diker, Mehtap Bayri, Berfu Öngören, Onur Sermik, Doğa Konakoğlu ve Selma Kutluğ'un da yer aldığı yapım, bir aşk hikayesini ekrana taşıyacak.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği BSK Yapım imzalı dizi Adile ve Münir'in 35 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşklarını konu alıyor. Temmuz ayında başlayacak olan dizinin senaryosunu ise Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alıyor. Hangimiz Sevmedik, Temmuz'da TRT 1'de başlıyor!

TRT'DEN YENİ DİZİ: HANGİMİZ SEVMEDİK

TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, Beni Böyle Sev'in yapımcısı BSK Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Can Yaman, Selen Soyder, Emre Karayel, Altan Erkekli, Cengiz Bozkurt, Deniz Oral, Devrim Yakut, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Gül Onat'ın paylaştığı Hangimiz Sevmedik dizisine iki oyuncu daha katıldı.

Yeni dizinin kadrosuna daha önce 'Ayrılsak da Beraberiz', 'En Son Babalar Duyar' ve 'Papatyam'da izlediğimiz Erdem Baş ile 'Senden Bana Kalan', 'Çarşı Pazar' gibi filmlerde rol alan Doğa Konakoğlu dahil oldu. Hangimiz Sevmedik, yakında TRT 1'de başlıyor!

Buna göre diziye katılan isimler Sevdaluk dizisiyle adından söz ettiren Cengiz Bozkurt ve Avrupa Yakası dizisiyle tanıdığımız Veysel Diker dahil oldu.​ Hangimiz Sevmedik yakında Trt 1'de.

Geçtiğimiz günlerde Altan Erkekli ve Deniz Oral'ın rol alacağının açıklanmasının ardından son olarak '1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk'ta izlediğimiz Emre Karayel, 'Lale Devri' ile ünlenen Selen Soyder, 'İnadına Aşk' ile adını daha geniş kitlelere duyuran Can Yaman ve son dönemde genellikle sinema filmlerinde gördüğümüz Devrim Yakut da iddialı yapımın kadrosuna dahil oldu.

Yapımcılığını BSK Yapım'ın, yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu'nun üstleneceği Hangimiz Sevmedik, Adile ve Münir'in 35 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşklarını konu alacak. Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün kaleme aldığı dizinin Mart ayında yayın hayatına başlaması bekleniyor.


TRT1'in yeni dizisi Hangimiz Sevmedik'in kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı.

Yapımcılığını Beni Böyle Sev dizisinin yapımcılığını üstlenen BSK Yapım'ın yapacağı, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alacağı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstleneceği dizi Adile ve Münir'in 35 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşkını ve çekişmelerini Yeşilçam tadıyla ekrana yansıtacak.

Diziye daha önce Yalan Dünya, Kara Ekmek dizilerinde rol alan Altan Erkekli ve daha önce Papatyam, Doksanlar, Ayrılsak da Beraberiz dizilerinde rol alan Deniz Oral dahil oldu. Hangimiz Sevmedik çok yakında TRT1'de!

Yapımcılığını Beni Böyle Sev dizisinin yapımcılığını üstlenen BSK Yapım'ın yapacağı, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme aldığı dizi Adile ve Münir'in 35 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşkını ve çekişmelerini Yeşilçam tadıyla ekrana yansıtacak.

Dizinin yönetmeni de belli oldu. Son olarak Aşk Bir Hayal, Aşktan Kaçılmaz, Kertenkele ve Kiralık Aşk dizilerinin yönetmenliğini yapan Metin Balekoğlu, 'Hangimiz Sevmedik' dizisinin yönetmeni oldu.

'Hangimiz Sevmedik' çok yakında TRT1'de!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler