MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hanım Köylü 10. Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarının keyifli aile dizisi Hanım Köylü 11. bölüm fragmanı yayınlandı.Yeni bölümü ile 4 Temmuz'da ekranlarda gelecek olan dizide köy kadınlarının minibüs maceraları hüsranla sonuçlanıyor.

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Hanım Köylü Pazartesi akşam yayınlanan bölümüyle seyircileri güldürmeye devam etti. Koptagel yaptıklarıyla herkesi şaşkına çevirirken Fikri'nin İsmailleri savunmasıyla dikkatleri üzerinde topladı. Koptagel İsmaillerden dayak yiyince ortalık karıştı. Üstüne üstük köye bir de Koptagel'in minibüsünün gelmesi köydeki tansiyonu iyice yükseltti. Koptagel kendisine dayak atan İsmaillerin adaletini kendi elleriyle vermek için elinden gelen her şeyi yaptı. Fikri ise bu olayı duyar duymaz Koptagel'e engellemeye çalıştı. Kadınlar meclisi Koptagel'in köyün kurallarını bozduğunu ileri sürerek onu yargılamak istedi. Köyde yargılanmaktan utanan Koptagel köy kadınlarını kendi tarafına çekmek için bir gezi organize etti. Koptagel'in bu konuda en büyük yardımcısı Ferit oldu. Ferit bu gezinin planı için İlkgün'den yardım istedi. Köyün kadınları için yapılan bu organizasyon İlkgün ve Ferit'in daha yakınlaştırdı.

-
Yayın günü değiştirilen Hanım Köylü, Pazartesi akşamı saat 20.00'de seyirciyle buluştu. Koptagel'in İsmaillerden dayak yemesi köyde herkes tarafından konuşulmaya başlandı. Dayak yiyen Koptagel, İsmailleri yargı önüne çıkarmak için elinden gelen her şeyi yaptı.

FİKRİ İSMAİLLERİ KORUDU

Fikri, Koptagel'in bu davranışına engel olmak istedi. Fikri'nin İsmailleri savunması herkesi şoke etti. Köyün kadınlar meclisi ise Koptagel'in köyün kurallarını bozmasından dolayı yargılanmasını istedi. Koptagel yargılanmamak için bir plan hazırladı.

FERİT İLKGÜN'DEN YARDIM İSTEDİ

Ferit gerçekleşecek bu gezi için İlkgün'den yardım talep etti. İlkgün'ün yardım etmesiyle Ferit ve İlkgün ikilisi daha da yakınlaşmaya başladı.

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bengisu'un köyden gitmesini isteyen Ferit elinden gelen her şeyi yaptı ve sonuda Bengisu'yu göndererek derih bir nefes aldı.
Ferit'in Bengisu'yu İstanbul'a gönderme konusundaki ısrarını anlamaya çalışan Buralı İsmail onu sorguya çekti.Ferit ise, Buralı İsmail'e İlkgün'ün bir sırrını ifşa etti. Sırrının Ferit tarafından Buralı İsmail'e söylendiğini öğrenen İlkgün deliye döndü. İlkgün bu gelişmeden sonra Ferit'e karşı tavırı değişti . Ferit yaptığı hayatyı anlayınca kendini İlkgün'e affettirmek için elinden gelen her şeyi yaptı. Fikri ve Düzgün Ramazan ayının gelmesiyle barıştılar. Ancak Fikri ve Düzgün'ün arası yaşanan bir olaydan sonra yine bozuldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler