MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hanım Köylü 12. Bölüm Fragmanı

Star TV'nin sevilen dizisi Hanım Köylü'nün 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hanım Köylü yeni bölümde babasının kendisini Kopdagel'e vermesine kederlenen İlkgün gözyaşlarına boğuluyor. Ferit ise İlkgün'ü teseli etmek için elinden gelen her şeyi yapar. İşte Hanım Köylü'nün 12. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntıları...

Star TV'nin beğeniyle takip edilen dizisi Hanım Köylü'nün 12. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Hanım Köylü yeni bölümde Düzgün'ün kızı İlkgün'ü Kopdagel'e vermesi herkesi şok ederken İlkgün Ferit ile evlenemeyeceği için gözyaşlarına boğuluyor ama babasına da hayır diyemez. Ferit ise sonunda onunla hayatını birleştireceğini ifade ederek büyük bir aşkla sevdiği kadını teselli ediyor.

Hanım Köylü 12. yeni bölümü ile 18 Temmuz Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak...

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Koptagel ve Ferit'in kadınları gezmeye götürmesi köyde büyük yankı uyandırır. Bir de üstüne Nuriye Nine'nin kaybolması da bütün okları Koptagel ve Ferit'in üzerine yönlendirir. Bu olay köyde büyük bir kaosa neden olur. Muhtar haklı çıkmış ve kadınlar köyün dışına çıktığında başlarına olmadık belalar gelmiştir. Fakat gezmekten hoşlanan kadınlar muhtara karşı birlik olur ve Koptagel ve Ferit'e destek olurlar. Kadınların desteğini arkasına alan Koptagel ve Ferit olayı daha da ileriye taşır ve bir gezi daha organize ederler.

Diğer taraftan köyde geçim derdine düşen Ferit'in aklına Düzgün'ün organik ürünlerini alıp pazarlama fikri gelir. Ama bunun için Düzgün ile anlaşması gerekir. Düzgün, Ferit'i hiç sevmediği için bu oldukça zor durur. Bunun için de bir plan düşünen Ferit Düzgün'ü ikna etme konusunda İlkgün'den yardım ister.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler