MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hanım Köylü 13. Bölüm Fragmanı (Final)

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Hanım Köylü 13. final fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Hanım Köylü dün akşam 12. son bölüm ile ekranlara geldi.

Star Tv'de yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen dizisi Hanım Köylü 12. son bölümde neler yaşandı? Hanım Köylü 12. bölümde Koptagel, Elmas'la beraber kalabalıktan ayrılıp başbaşa Marmaris romantizmi yaşarken başına gelecekleri bilemez.

Başrollerinde Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin gibi isimlerin rol aldığı, Gold Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Hanım Köylü 12. bölüm ile 25 Temmuz Pazartesi saat 20:00'da star Tv ekranlarında izleyiciyle olan randevusuna çıktı. Yayınlanan Hanım Köylü 12. son bölümden hemen sonra 13. final fragmanı yayınlandı. Hanım Köylü 13. bölüm final fragmanı 1 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelecek ve ekrana veda edecek...
-HANIM KÖYLÜ 12. BÖLÜM ÖZETİ

-
Düzgün'ün İlkgün'ü Koptagel'e vermesinden sonra Elmas çılgına döner. Öte taraftan Ferit de sinirlenmiştir. Bu yanlış anlaşılmanın bir an önce sonlandırılması gerekmektedir. Ferit ve Koptagel İlkgün'ü değil ürünleri almak istemişlerdir.

Fakat Düzgün bayram günü Fikri'yle bu konuyu konuşup kahve içeceğini söylemesi durumu daha da çıkılmaza sokar. Ancak haberi olmadığı bir şey vardır o da Fikri'nin köyden kaçıp İstanbul'a gittiğidir. Bunu bayramda öğrenen Düzgün Ferit ve Koptagel'e dedelerinin onlar için bıraktığı kutuyu verir. Bu kutu dedelerinin kendilerine olan mirasıdır ve Düzgün bu emaneti yıllardır saklamıştır.

Kutunun içinde ne olduğunu merak eden Koptagel Ferit'e kutuyu açması için ısrar eder. Fakat Ferit babası gelene kadar kutuyu açmamak istemez.

Bayramda Marmaris'e minibüs kaldırıp gezi düzenleyen Koptagel, Elmas'la beraber kalabalıktan ayrılıp başbaşa Marmaris romantik dolu anlar yaşarken başına geleceklerden habersizdir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler