MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hanım Köylü 2. bölüm fragmanı yayında

Star TV ekranlarında bomba gibi bir başlangıç yapan Hanım Köylü dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yaza sezonuna doğru bazı diziler final yaparken, eğlenceli yeni diziler de start vermeye başladı. Hanım Köylü de bunlardan bir tanesi. Star Tv ekranlarında Cumartesi akşamlarını neşelendirecek yeni dizi Hanım Köylü fragman ve özetleri sizler için derledik...

Star TV ekranlarında daha başlamadan büyük bir ilgiyle karşılaşan, ve oyuncu kadrosuyla da oldukça beğeni toplayan Hanım köylü dizisinin birinci bölümünde neler oluyor merak edenler için işte detaylar.

Almanya'da eğitimini tamamlayan Ferit, İstanbul'a döner ancak haberler hiç de iyi değildir. Babasının işleri iyi gitmemektedir. Onun işlerini yola koymak için ise tek çare yıllar önce kavga ederek ayrıldığı köyündeki babadan kalma malları satması olacaktır. Yalnız bir sorun vardır. Ferit'in dedesinin mallarını yanında çalışmakta olan Düzgün adlı bir çalışanı işletmektedir.

Cüneyt ise Ferit'in kardeşidir ve internetten yazıştığı kızlardan birine abisi Ferit'in fotoğrafını gönderir. Kızın fotoğrafını gören Ferit, ona aşık olur ancak ortada yine bir sorun vardır. Bu kız yani İlkgün, köydeki mallarına bakan Düzgün'ün kızıdır. Ferit ve İlkgün yazışmaya devam ederler etmesine de İlkgün de ona İstanbul'da yaşadığını söylemiş ve köylü olduğu gerçeğini Ferit'ten saklamıştır. Görüşmek için Ferit'in ısrarı üzerine Muğla'nın Saklıköy'ünden İstanbul'a gelen İlkgün orada büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

Gold Film imzalı, senaryosunu Filiz Ekinci ve Baykut Badem'in yazdığı yeni dizi Hanım Köylü'nün yönetmenliğini ise Mustafa Şevki Doğan yapmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça kalabalık. Başrollerde Yusuf Çim (Ferit Sabit) ve Gülsim Ali (İlkgün)nin yanısıra pek çok başarılı isim var. Mehmet Özgür (Düzgün Bey), Ali İpin (Fikri Sabit), Toygan Avanoğlu (Koptagel), Aylin Kabasakal (Elmas), Uğur Demirpehlivan (Muhtar Emine), Selim Erdoğan (Reşat Döner), Uğur Biçer (Muhacir İsmail), Kerim Yağcı (Kısa İsmail), Feyza Çipa (Bengisu), Cihan Şimşek (Cüneyt Sabit), Ahmet Kayakesen (Buralı İsmail), Mert Türkoğlu (Laz İsmail), Muharrem Bayrak (Müezzin),Murat Makar (İmam), Emel Çetin (Döne Döner), Can Kıran (Erol), Hazal Adıyaman (Gülgün), Beste Kanar (Yaprak Döner), Hande Asmaz (Nazgün), Özlem Gezgin (Songün) ve Ayten Uncuoğlu (Nuriye Nine) dizinin diğer oyuncuları arasında yer alıyor.

Hanım Köylü kadrosu içinde yer alan Gülsim Ali, henüz dizi başlamadan tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bulgaristan doğumlu güzel oyuncu Ali Bulgaristan'ın tescilli güzelleri arasında yer alıyor. Super Model yarışmasında derece alan Gülsim Ali Bulgarca, Türkçe, İngilizce, Japonca dillerini çok iyi konuşabiliyor ve doğal güzelliği ile dizide oldukça dikkat çekiyor.
Yusuf Çim, Star ekranlarında yeni başlayan Hanım Köylü dizisi ile izleyicisiyle buluşuyor. Yusuf Çim dizide, internette gördüğü İlkgün'e aşık olan Ferit karakterini canlandırıyor. Hanım Köylü dizisinde Gülsim Ali ile başrolleri paylaşacak olan başarılı oyuncu Yusuf Çim, ekranların beğenilen yakışıklı aktörlerinden olacak gibi görünüyor. Dizide İlkgün'e ilk bakışta aşık olan Ferit, aşkı yüzünden tüm yaşantısını değiştirecek ve İlkgün'ün yaşadığı köye yerleşerek artık bir 'Hanım Köylü' olacak.

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmaya aday Hanım Köylü 30 Nisan akşamı Star Tv ekranlarındaki yerini alacak ve Hanım Köylü son bölüm gelişmeleri yine merak uyandıraca

Vitrin


En Çok Aranan Haberler