MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hanım Köylü 6. Bölüm Fragmanı

STAR TV ekranlarının sevilen dizisi Hanım Köylü'nün 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Sevilen dizinin yeni bölümde Cumartesi akşamı yine heyecan dolu bol kahkahalı anlar ekranlara gelecek. İşte 28 Mayıs Hanım Köylü 6. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Hanım Köylü 6. bölüm fragmanı hakkında merak ettiğiniz detaylar haberimizde. Star TV ekranlarında başlayan yeni dizi Hanım Köylü 6. bölümü ile ekranlara gelecek. Cumartesi akşamları yayınlanacak olan dizi hakkında merak ettiğiniz detayları haberimizde bulabilirsiniz. İşte Hanım Köylü 6. bölüm fragmanı ve Hanım Köylü son bölümden ayrıntılar...

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gazetedeki fotoğraf yüzünden zor durumda kalan İlkgün'ün yardımına Ferit koşar. Ancak Ferit'in söylediklerine inanmayanlar da vardır. Fikri her ne kadar Düzgün'le ters düşse de Ferit'in İlkgün'ün peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Her fırsatta İlkgün'le konuşmaya çalışan Ferit İlkgün'ün kendisi hakkında ne düşündüğünü öğrenmek için çeşitli planlar yapar.

Koptagel ise İstanbul'da minibüsünün satıldığı haberini alınca bunalıma girer. Koptagel'i girdiği bunalımdan tek kurtaracak kişi Nuriye ninedir. Koptagel'i çok sevdiği için kızı İlkgün'ü ona vermek isteyen Düzgün, Koptagel'e sahip çıkar ve evine götürür. Öte yandan Elmas Koptagel'in Düzgün'lerde kaldığını öğrenince küplere biner ve onu kıskandırmak için çeşitli çareler arar.

HANIM KÖYLÜ'DE BURAY SÜRPRİZİ

Başrollerini, Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin paylaştığı, Star'da Cumartesi akşamları ekrana gelen Hanımköylü'ye bu hafta şarkıcı Buray konuk oldu.

Son yıllarda yaptığı hit parçalarla adından söz ettiren Buray; dizide "Alacalı" ve "İstersen" parçalarını seslendirdi. Oyunculara keyifli anlar yaşatan sempatik şarkıcı performansı ile de dikkat çekti.

Başrollerini, Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan ve Ayten Uncuoğlu'nun paylaştığı, senaristliğini ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci'nin, yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Hanımköylü, her Cumartesi Star'da.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler