MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hanım Köylü 9. Bölüm Fragmanı

Star TV'nin sımsıcak bir yaz dizisi olan Hanım Köylü'nün 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Ramazan öncesi gerçekleşen piknikte yaşanan gelişmeler son bölüme damga vurdu. Sevilen dizinin 9. yeni bölüm fragmanında bu hafta neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Ekranların eğlenceli dizisi Hanım Köylü 8. bölümü ile izleyiciyle buluştu. 9. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Hanım Köylü'nün son bölümüde İstanbul'a döndü zannedilen Bengisu ise İsmaillerin evinde yaşamaya başlamıştır. İsmailler Ferit'e yardım etmek için evlerine aldıkları Bengisu yüzünden kendileri zor günler geçirirler.

Yusuf Çim ve Gülsüm Ali'nin başrollerini paylaştığı Hanım Köylü'nün çekimleri Marmaris'te gerçekleştiriliyor. Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmenliğini yaptığı Hanım Köylü'nün senaryosunu ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci üstleniyor.

HANIM KÖYLÜ'NÜN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ferit'in İlkgün'den vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Köyde gerçekleşecek olan ramazan öncesi piknik için hazırlıklar başlamıştır. Bu piknikte İlkgün yemeği Buralı İsmail ile yapmak isteyince Ferit buna engel olmak için elinden gelen her şeyi yapar. Diğer yandan Ferit bu piknikte babası ve Düzgün'ün arasındaki tansiyonu düşürmek için plan yapar.
İstanbul'a gittiği zannedilen Bengisu ise İsmaillerin evinde yaşamaya başlamıştır. İsmailler Ferit'e yardım etmek için evlerine aldıkları Bengisu yüzünden kendileri zor analar yaşarlar.

Fikri'nin büyük oğlu yalanı Koptagel'i zor anlar yaşatır. Bir taraftan Döne'nin kendisine olan aşırı düşkünlüğü diğer tarftan Reşat'ın Elmas'a olan aşırı ilgisi Koptagel'i çılgına çevirir. Ramazan pikniğinde bir yolunu bulup Reşat'a hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verir.

HANIM KÖYLÜ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Ferit Sabit Yusuf Çim

İlkgün Gülsim Ali

Düzgün Bey Mehmet Özgür

Fikri Sabit Ali İpin

Koptagel Toygan Avanoğlu

Elmas Aylin Kabasakal

Muhtar Eminne Uğur

Demir pehlivanReşat

Döner Selim Erdoğan

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler