MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Bazen Tatlıdır 3. Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Hayat Bazen Tatlıdır 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Hayat Bazen Tatlıdır 3. bölümüyle 30 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Star TV'de!

Star TV ekranlarının yeni yapımı olan Hayat Bazen Tatlıdır 3. bölüm fragmanını izleyiciyle buluştu. Pazar akşamı son bölümüyle ekranlarda yer alan Hayat Bazen Tatlıdır'da sıradışı gelişmeler yaşandı. Koray'ın okula gelmesini hazmedemeyen Hayat, Şerif'le konuşmaya gittiğinde beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Peki, yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?
-HAYAT BAZEN TATLIDIR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

-
Koray'ın okula gelmesini kabullenemeyen Hayat, Şerif'le konuşmaya gittiğinde beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Koray'ın yakın arkadaşlarını da yeni okuluna getirmesiyle okulda dengeler alt üst olur.

Hayat, Cerrah ile konuşup durumu çözmeye çalışırken farkında olmadan yeni bir tartışmanın içinde bulur kendini. Koray'ın okulu bırakma tehdidi karşısında çaresiz kalan Cerrah, Hayat'ın gazabına uğrar.

Diğer taraftan Burak ve Gözde arasındaki çekimi tehlikeli bulan Sevda, Gözde'ye diş bilerken, Cerrah'ın okula bağış yaptığı bilgisayarları Şerif'in oyun konsolu olarak kullanmasıyla okulda hareketli anlar yaşanır. Hayat, bu durum karşısında sessiz mi kalacak yoksa Şerif'in oyununu bozabilecek mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler