MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı 16. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen Hayat Şarkısı dizisinin son bölümünde şoke eden sahnelerin yer aldığı bölümlerle seyirciyle ile buluştu.Merakla beklenen Hayat Şarkısı 16. bölüm fragmanı yayınlandı.İşte ayrıntılar...

Hülya ve Mahir'in planları umdukları gibi sonuçlanmamıştır ve Müfit tarafından yakalanmışlardır. Hülya, çok zor bir duruma düşmüştür. Acilen, gece yarısı Müfit'in ofisinin önünde, üstelik yanında Mahir ile ne yaptığını Kerim'e ve Cevher Ailesi'ne açıklayacak bir sebep bulmak zorundadır.

Melek'e ulaşamayan Hüseyin, çok endişelidir ve Melek'i bulmak için her çareye başvurmaktadır. Zeynep ise, Hüseyin ile bir aile olarak kalma ümidini kaybetmektedir. Cevher Ailesi'ne, Hülya ve Melek'e olan öfkesi gözünü karartmaktadır. Tümünü tek seferde yıkacak bir planı vardır ve bu planı devreye sokar.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melek'in kaçırıldığını öğrenen Hülya, ablasını bulmak için ortağı Mahir ile yola çıkar. Zeynep ve babası Müfit'in bunu yaptığını öğrenen Hülya, Cevher Ailesi'nden yardım ister. Melek ise, kapatıldığı yerden kaçmayı başarır.

Hülya, Kerim ile ilişkisinin nereye gittiğini görmek için birbilerine iki ay süre tanır. Bu sürede, Kerim'in karar vermesini bekler. Kerim'in kafasını karıştıran nokta ise, Hülya'ya tutamayacağı bir söz vermektir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler