MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı 17. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Hayat Şarkısı 16. son bölüm ile izleyicileri ekrana kilitledi.Hülya'nın evi terk etmesinden sonra Kerim Hülya'nın nerede kaldı öğrenip yanına gider. İkilinin arasındaki yakınlaşma sahneleri salı akşamına damga vururken merakla beklenen 17. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Hayat Şarkısı 16 .son bölümü ile gümbür gümbür ekrana geldi. Kerim ve Hülya'nın sevişme sahnesi sosyal medyayı salladı. Sevilen dizinin son bölümünden hemen sonra 17. bölüm fragmanı da ekranlara geldi.İşte Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde...

HAYAT ŞARKISI DİZİSİNİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hülya'nın tüm umutları tükeniyor!

Hülya artık Kerim'in kendisini seveceği umudunu kaybeder ve Kerim'i terk eder.Kerim, kendine o kadar güvenir ki Hülya'nın kendisini hiç bırakmayacağını düşünür.Aynı zamanda merak içerisinde Hülya'nın kendisine bıraktığı ayrılık hediyesini de bulmak ister.

Hülya'nın en büyük yardımcısı Mahir, Müfit ve Zeynep'in elindeki tüm kozları ele geçirmiştir. Müfit'in Bayaram'a şantaj yaptığı bütün belgeleri Kerim'e verir.Şantaj belgelerinin Cevher Ailesi'nin eline geçmesi aile içinde mutluluğa neden olurken, Kerim düşüncelidir. Hülya'nın bu işleri nasıl başardığını merak ederken daha neler bilmediğini öğrenmek çabası içine girer.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler