MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı 21. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayat Şarkısı 21. yeni bölümü ile muhteşem bir sezon finali yapacak. Heyecan dolu anların bir an bile eksik olmayacağı sezon finalinde, seyirciler adeta ekran başına kilitlenecek. Hülya ile Mahir nasıl bir çıkış yol bulacaklar? Hayat Şarkısı sezon finaliyle reytingleri alt üst edeck.

Sevilen dizi Hayat Şarkısı,sezon finali ile ekranlara kısa bir ara verecek. İlgiyle takip edilen Hayat Şarkısı 21. bölüm fragmanı yayınlandı.

Hülya ve Mahir, kendilerini hiç beklemedikleri bir oyunun içinde buluyorlar; büyük ortaklıkta sona mı gelindi?
Aylin ise Cevher Ailesi'nin köşküne giderek Bayram Cevher ile yüzleşiyor. Hayat Şarkısı, heyecan dolu sezon bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hüseyin'in Cem'i vurmasından sonra, Zeynep de beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştır. Cem ve Zeynep, başlarına gelenlerden Hülya'nın sorumlu olduğunu düşünürler ve intikam almak için bir plan hazırlarlar. Artık her şeyi göze almışlardır.

Nurgül sonunda Aylin'e ulaşır. Yakalanıp cezaeviene gireceğinden korkan Aylin, geçmişte yaşananları itiraf etmek için Kerim'i arar. Kerim ise Aylin ile yüzyüze görüşmek ister. Mahir ve Hülya gittikçe sıkışmaktadırlar, her ikisi de bir çıkış yolu bulmak için tüm güçleriyle savaşmaya hazırlanmaktadır.

Hayat Şarkısı Oyuncuları:

**Burcu Biricik - Hülya Çamoğlu Cevher

**

Salih'in küçük kızı olan Hülya Bayram'ın gelini, Kerim de karısıdır. Kerim'e 8 yaşından beri aşıktır. Yoksul büyümüş, içi isyan ve öfke dolmuştur. Genç yaşlarından itibaren Hülya çok zengin ve yenilmez olmaya yemin etmiştir ve bu yolda ne gerekiyorsa yapacaktır. Çeşitli oyunlarla Kerim ile nikah masasına oturmayı başarır; fakat bu zoraki evlilik ona pahalıya patlayacaktır. Çok zeki, çekici ve tehlikeli bir kadındır. Kerim'i çok sever, onun için nefes alır. Kocasına karşı gözü kara bir aşıktır.Gözü kara bir aşk duyar kocasına.

DOĞUM YERİ - YILI : Antalya / 04.05.1989

EĞİTİM DURUMU : Ege Üniversitesi - Arkeoloji

Birkan Sokullu - Kerim Cevher

Evin küçük prensi, zengin, bilime meraklı, baba zoru ile Berlin'de maden mühendisliği okurken, birinci sınıfın sonunda çevre mühendisliği okumaya karar verir.
Doğal hayatı, masasını ve okumayı da çok sever, bilimsel alanda kariyer yapmaya odaklanmıştır. Bu tutkusuna engelleyecek her şey sinirlerini altüst eder. 19. yüzyıl aristokrat adamları gibi yaşıyor. Aşk ilişkilerinde duygusal olarak bağlanmayı bilmez. Hülya ile anlaşmalı bir evlilik yapar ve ona duyduğu aşk ile öfke arasında gidip gelir.

DOĞUM YERİ - YILI : İstanbul / 06.10.1985

EĞİTİM DURUMU : Maltepe Üniversitesi - Radyo - TV Programcılığı


Keşfet


En Çok Aranan Haberler