MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı 28. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen Hayat Şarkısı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Hayat Şarkısı yeni bölümde Hülya ikinci kez hamile olduğunu öğrenecek. Kerim yaşananlardan mutlu olurken Zeynep Hülya'nın ikinci kez hamile olduğunu duyunca şoke olacak.

Yapımcılığını TIMS Prodüction'un üstlendiği Hayat Şarkısı dizisinin başrollerinde Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Bucu Biricik rol alıyor. Salı akşamları ekrana gelen Hayat Şarkısı 27. son bölümde polislerle kapıya kadar dayanan Filiz Mehmet'i geri alacaktır. Cevher ailesi Mehmet'in gidişi ile büyük bir yıkım yaşayacaktır. Peki Hülya Hayat Şarkısı yeni bölümde Mehmet'i geri almak için ne yapacaktır?
-HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM ÖZETİ

-
Uzun zamandır hasret kaldığı Mehmet'e kavuşan Filiz'in anneliğin sandığı kadar kolay olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir. Ailenin erkeklerinden umudunu kesen Hülya sorunu kendi yöntemleriyle çözmeye karar verir ve harekete geçer. Mahir ise Hülya'nın bir çılgınlık yapmasını engellemek için zamanla yarışmaktadır.

Hüseyin ile Zeynep kızları Ceren'in daha fazla zarar görmemesi için karşılıklı tavizler vererek ilişkilerine yeni bir rota çizmeye karar verirler. Cem'in yeni para kaynağı olarak seçtiği Filiz'e yakınlaşma çabaları meyvelerini vermeye başlarken Nurgül de Hüseyin'e olan ilgisini artık saklamamaktadır. Ardı ardına gelen olaylar Hülya'nın sağlığını olumsuz yönde etkilemeye başlarken hiç beklemediği biri kendisine yardım eli uzatacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler