MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı 43. Bölüm Fragmanı

Hayat Şarkısı 43. bölümüyle 21 Şubat Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Hayat Şarkısı 42. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Bu hafta Hayat Şarkısı dizisinde Cem'in birden biri geri dönüşü Hülya başta olmak üzere bütün aile üzerinde korkuya sebep oldu. Cem'in Hülya'nın aynasına yazdıkları ise korku dozunu artırdı.Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı yayına girdi.

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Tayanç Ayaydın, ecem özkaya Üstündağ, Seray Gözler, Olgun Toker, Pelin Öztekin, Deniz Hamzaoğlu, Almila Bağrıaçık ve Aydan Taş'ın paylaştığı Hayat Şarkısı dizisi 42. bölümü ile 14 Şubat 2017'de Kanal D'deydi.

HAYAT ŞARKISI 42. BÖLÜM ÖZETİ

Hayat Şarkısı yeni bölümünde Melek, Cem'in geri döndüğünü söylüyor; durumunun daha da kötüleştiğini düşünen Hüseyin, onu bir kliniğe yatırıyor!

Melek ısrarla gördüğü yabancının Cem olduğunu söylemekte ancak kimseyi inandıramamaktadır. Mahir'in babasından kalan mirasla açmaya karar verdiği sokak çocukları merkezine, en büyük destek hiç beklemediği bir yerden gelecektir. Rahatsızlığının gün geçtikçe ilerlemesi ve çocuklar için de tehlikeli bir hal alması nedeniyle Melek'i bir kliniğe yatırmak zorunda kalan Hüseyin ise duyduğu vicdan azabından perişan olmuştur.

Hülya ile ilişkileri gün geçtikçe daha da kötüye giden Kerim de başlarda kesinlikle karşı olmasına rağmen sonunda boşanmaya ikna olmaya başlamıştır. Çevrelerinde bir süredir dolaşmakta olan esrarengiz yabancının sonunda harekete geçmeye karar vermesiyle Cevher'lere darbeler ardı ardına gelmeye başlar.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler