MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Sevince Güzel 6. Bölüm Fragmanı

FOX TV'nin sevilen dizisi Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanı ekranlara geldi.İşte dizinin yeni bölüm fragmanında ve ayrıntılar...

FOX TV'nin sevilen dizisi Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında komik anlar seyircileri bekliyor olacak. Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanı dizinin yayınlanan son bölümünden hemen sonra ekranlara geldi. Peki Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanında neler oluyor?

FOX TV ekranlarının eğlenceli yaz dizisi Hayat Sevince Güzel 18 Temmuz Pazartesi akşamı yeni bölümü ile seyirci ile buluşacak.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüstem ve Muhtarın kötü planları hayata geçti, köy Zarife dedikodusuyla çalkalanmaktadır. Toprak ailesi ne kadar güçlü durmaya çalışsa da dedikodulardan etkilenirler. Salih ise Rüstem'in karşısına dikilir ve ona iyi bir ders verir.

Fakat ders alamayan Rüstem ve Muhtar, bu seferde gözlerini Salih'in ekmek teknesine çevirirler. Barış ve Savaş ise Zarife'ye yapılan bu haksızlığa bir son vermek için tüm güçleriyle çalışırlar. Rüstem ve Muhtar'a geri adım attıracak kozlarını devreye sokarlar; tabii kendi yöntemlerince. Zarife'nin başına gelenler için kendilerini sorumlu tutan Emine ve Osman da harekete geçerler. Acaba bu iki saf aşığın tüm çabaları sonuç verecek mi ? Öte yandan, Savaş, Zarife'nin hiç beklemediği bir hamle yapar. Acaba Zarife Savaş'ın hamlesine nasıl karşılık verecektir?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler