MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Sevince Güzel 7. Bölüm 2. Fragmanı

FOX TV'nin yeni yaz dizisi Hayat Sevince Güzel'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Pazartesi akşamlarının yeni eğlencesi Hayat Sevince Güzel 7. bölüm 2. fragmanı yayınladı. Zarife sonunda kararını veriyor. Peki Hayat Sevince Güzel yeni bölümde neler yaşanacak?

Hayat Sevince Güzel büyük bir beğeniyle izlenmeye devam ediyor. FOX TV'nin yeni dizisi hikayesi ve geniş oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu. Hayat Sevince Güzel 7. bölümü ile Pazartesi akşamı FOX TV'de..
-HAYAT SEVİNCE GÜZEL 6. BÖLÜM ÖZETİ

-
Savaş'ın Zarife'ye aşkını ilan ettiğine ana şahitlik eden Barış, hemen harekete geçer. Zarife'ye, Savaş'ın sevgisinin gerçek olmadığını, kendisinin ise onu çok sevdiğini söyler. Zarife ise ne Savaş'a ne de Barış'a inanmaktadır. Zarife, iki aşığı hiç beklemedikleri bir soruyla karşı karşıya getirir:

"Niye benim peşimdesiniz siz? Ya da şöyle sorayım... Neyin peşindesiniz siz? !" Savaş ve Barış, Zarife'nin kalbini kazanmak istiyorlarsa, bu sorunun cevabını bulmalı ve aşklarını kanıtlamalıdırlar.

Barış içinse durum daha içinden çıkılmazdır; aşkından önce güvenilirliğini kanıtlamalı, Zeynep düğümünü çözmelidir. Zarife'yi elde etmeyi kafasına koyan Ömer ise, Rüstem Ağa'dan aldığı akılla harekete geçer. Tam Savaş ve Barış işleri yoluna koyduklarını düşünürlerken, her şey alt üst olur. Emine ise Samet'le ilgili bir gerçeği öğrenir ve darmadağan olur. Acaba Osman'a olan aşkı, kandırılmış olmanın hayalkırıklığını telafi edebilecek midir? Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX TV ekranlarında.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler