MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayatımın Aşkı 15. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranların sevilen dizisi Hayatımın Aşkı yayınlanan her bölüm ile reyting listelerini alt üst etmeyi başarıyor. Hayatımın Aşkı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Hayatımın Aşkı ile ilgili merak edilen soruların yanıtları ve ayrıntıları...

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen Hayatımın Aşkı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Muhteşem senaryosuyla her hafta ekran başında izleyicilerini ağırlayan dizi Hayatımın Aşkı 14. bölümü de bomba gibi geldi Hayatımın Aşkı dizisinde Kaan yine sürprizbir atak yapıyor.
-HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

-
Hayatımın Aşkı yeni bölümü ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Lucky Red Film & TV- Şebnem Aşkın'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Hayatımın Aşkı'nın başrollerinde; Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu rol alıyor. Hayatımın Aşkı yeni bölümü ile dün akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarındaydı.

Gökçe'ye sinirlenen Demir, Nil ile yakınlaşıyor; Gökçe ise, Kaan'la beraber hareket ediyor.

Demir'in büyük sırrını ortaya çıkaran Gökçe'yi zor günler bekler. Gökçe'nin, Nesrin'le de yaşadığı kötü olay Demir'i çok sinir eder. Demir'in artık bir karar vermesi gerekecektir. Ya annesini dinleyecek ve Gökçe'yi hayatından çıkaracak ya da kalbinin sesini dinleyecektir. Annesini tedavi eden doktor, kendisinin liseden arkadaşı Nil'dir. Nil tam da Nesrin'in kriterlerinde bir gelin adayıdır. Gökçe'ye kızgınlığı süren Demir bu süreçte Nil'le yakınlaşmaya başlar.
-HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

-
Nesrin Hanım'ın kaldırıldığı hastanede, Demir lise arkadaşı Dr. Nil ile karşılaşıyor!

Demir'in bir süredir peşinden koştuğu sırrı, Gökçe öğrenir. Bu öyle bir sırdır ki; Demir'in hayatını tamamen değiştirecektir. Demir'e zarar vermek istemeyen Gökçe, bu sırrı saklamaya karar verir. Durumu, annesi Nesrin'e anlatmanın iyi fikir olduğunu düşünen Gökçe büyük bir hata yapar. Çünkü bu bilgi Nesrin'in kalp krizi geçirmesine neden olur. Gökçe için işler hiç beklediği gibi gitmez. Hastanede Nesrin'i tedavi eden Dr. Nil, Demir'in lise yıllarından arkadaşı çıkar. Demir ve Nil arasındaki beklenmedik yakınlık, Gökçe için işlerin daha da kötü gitmesine neden olacaktır.

Kaan geçirdiği trafik kazası yüzünden evde dinlenir. Gökçe, attığı her adım da hayal kırıklığına uğrarken, Kaan Gökçe'yi teselli eder. Tarık, Japonya'da işlerini batırdığını ve iflas ettiğini Nilüfer'den saklamar. Nilüfer taşınacakları yeni evin hayalini kurarken, Tarık da bir yandan iş arar. İstediği gibi işi bir türlü bulamayan Tarık'a, Bartu yardım eder. Bartu'nun çok parlak bir fikri vardır!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler