MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayatımın Aşkı 7. Bölüm Fragmanı

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen Hayatımın Aşkı 7. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olanmayı başaran Hayatımın Aşkı dizisinin yeni bölümünden ayrıntılar ve son bölümde yaşananlar...

Pazar akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Hayatımın Aşkı dizisinde beklenmedik gelişmeler hayranlarını bekliyor.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayatımın Aşkı yeni bölümleri ile Pazr akşamları ekranlarda olmaya devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle daha ilk bölümüyle seyircilerin kalbini kazanmayı başardı.

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayatımın Aşkı 6. bölümde, Duru'nun sürpriz ziyareti, Demir ve ailesini şok eder. Demir'den geçmişte yaşananlardan ötürü intikam yemini eden Duru, şirkete bir ortak getirir ve Demir'in işi bırakmasına sebep olur. Duru'nun planları bitmez, bir sonraki hedefin de Kaan vardır. Aniden Kaan'ın karşısına çıkan Duru, Kaan'ı şoka uğratır. Duru'nun geri dönmesi Kaan'ı altüst eder.

Gökçe ise Demir'i etkilemek için elinden gelen her şeyi yapar. Ajanstan ayrıldıktan sonra ilk işi Gökçe almıştır. Demir hem Gökçe'nin yanında yer almasından hem de işi üstlenmesinden ötürür son derece memnundur. Zor dönemlerinde yanında sadece Gökçe bulunmaktadır...

Öte yandan Bartu Hikmet'in hasta olduğunu düşünür ve ortalık karışır. Rezzan ise durumu öğrendiği zaman Hikmet'e karşı tavırları değişir ve bunun farkında olan Hikmet de durumu kullanmaya başlar. Fakat Hikmet'in planı hiç de istediği gibi gitmeyecek ve ortalık karışacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler