MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayatımın Aşkı 9. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen dizisi Hayatımın Aşkı 9. bölüm fragmanı yayınladı.

-
Pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Hayatımın Aşkı dizisinin 9. bölümünde Demir ve Gökçe arasında sürpriz gelişmler yaşanacak.

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Hayatımın Aşkı 9. yeni bölüm fragmanını ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde herkesi sarsacak sahneler yaşanacak. Seyircilere hem romantik hem de eğlenceli dakikalar yaşatan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Duru, Kaan'ın başına bela olmaya sürdürüyor. Gökçe ve Demir'in reklam ajansı kutlaması ise herkes tarafından beğenilmişti.

HAYATIMIN AŞKI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

Demir, Gökçe'nin de desteğini alarak yeni reklam ajansını kurar. Taşınma işlemleri biter ve ofise yerleşirler. Demir ve Gökçe son dere mutludur. Öte taraftan Duru ile rakip olmuşlar ve aralarında kıyasıya bir müşteri kapma yarışı başlamıştır. Duru, Demir ve Gökçe'nin arasını açmak ve işlerini bozmak için Ayça'ya görev verir. Kaan'ın, aynı evde yaşamak zorunda kaldığı Duru ile başı beladadır. Duru, Kaan'ın ilgisini çekebilmek için her yolu dener.

Hikmet ise, kendisini Rezzan'a affettirmenin yollarını arar. Rezzan'ın barışmak için birtakım şartları vardır. Bartu, Sema'nın ilgisini çekebilmek için büyük bir organizasyon hazırlıklarına girişir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler