MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde 17.Bölüm Fragmanı

İçerde 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İçerde yeni bölümde Celal ile Sarp karşı karşıya geliyor. Bakalım neler yaşanacak?

Show TV'nin pazartesi günleri izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi İçerde'nin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. İçerde yeni bölümde Celal, Sarp'ı ayağına çağırıyor. Tüm adamlarını dışarı çıkaran Celal, Sarp'la baş başa kalıyor ve "Sarp sana güvendim, sana ailemi açtım 'Benim en has adamım' dedim. Ama sen tutup ne yaptın?" deyince Sarp "Ne yapmışım Celal Baba? Söyle de bileyim günahımı" diyor. Celal ise "Senin günahın büyük!" cevabını veriyor.

İçerde 17. bölümü ile 16 Ocak Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında…

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

"İçerde"nin 16. bölümünde; Yusuf Müdür hâlâ yoğun bakımdadır. Hastane ziyaretine geçmişinden bir kadın gelir. Melek, Celal'e karşı tepkilidir. Telefonlarına çıkmıyordur. Celal yaptığına pişman, kızına ulaşmaya çalışıyordur. Yeşim, Celal'in Melek konusunda bu kadar üzgün olmasına anlam veremez. Hatta Melek'in öz kızı olmasından şüphelenmeye başlar. Mert güvenlik kamerası görüntülerini kopyalamıştır. Sarp o görüntülerin Mert'te olduğunu anlar ve ele geçirmeye çalışır. Alyanak, Sarı Hüsnü'nün mahallesine çökmüştür. Oradakilerin kendisine biat etmesini sağlamaya çalışıyordur. Kendisini Celal'in bitiremediği adam ilan eder.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler