MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde 39. Bölüm Fragmanı (Final)

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin büyük finalinden ilk fragman yayınlandı. Ağlayarak eve giren Eylem'in "Umut'u aldılar. Celal aldı Umut'u Celal. Ölmemiş işte ölmemiş" dediği, bunu duyan Füsun'un "oğlum" diyerek yere yığıldığı heyecan dolu fragman seyircileri ekran başına kilitledi!

İçerde'nin dün akşam ekrana gelen 38. bölümünde, Yılmaz Kardeşlerin kendisine oyun oynadığını öğrenen ve öfkeden deliye dönen Celal, Sarp ve Mert'ten intikam almak için harekete geçti. Celal, işini şansa bırakmadı ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için kendi tuzağına çekti. Yılmaz Kardeşlerin, anneleri Füsun'la birlikte kaybettikleri yılların acısını çıkarmalarına fırsat tanımayan Celal, Sarp ve Mert ile arasındaki hesabı tamamen kapatmak istedi. Fakat oğlu Mustafa'nın, Sarp ve Mert'in elinde olduğundan habersizdi. Celal, Sarp ve Mert'le yüz yüze geldiği sırada Yusuf Müdür'ü öldürdüğünü itiraf etti. İtirafı dinleyen Haluk Müdür harekete geçti. Tam o sırada Celal, Sarp'a tetiği çekecekken silahın boş olduğunu anladı. Bu sırada Haluk Müdür depoya girdi ve Celal'i tutuklamak istedi. Fakat bu görevin Sarp'ın hakkı olduğunu söyledi. Bu an için uzun süre bekleyen Sarp'ın, Celal'i kelepçelediği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi. İçerde'nin büyük finalinde ne olacağı merakla bekleniyor.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde'nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler