MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde 7. Bölüm Fragmanı

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyi hikayesiyle Pazartesi akşamına damga vuran dizisi İçerde'nin 7. bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Geçtiğimiz Pazartesi ekrana gelen "İçerde"nin altıncı bölümünde; Yusuf Müdür, Celal'in sevkiyatını basmak için özel harekat polisleriyle beraber harekete geçti. Her şeyi öğrenen Mert depoyu ateşe verip patlattı ve cenaze aracı ile Celal'in mallarını kurtardı. Organize şubede bir köstebek olduğundan emin olan Yusuf Müdür ekibini zorlu bir sınava tabi tuttu. Celal tarafından hangi adamının satın alındığını öğrenmek isteyen Yusuf Müdür gözünü karartıp Mert, Aslan ve Musa'yı bir oyunla sınavdan geçirdi. Mert'in Yusuf Müdür'ün planını anlayıp harekete geçmesi ve her şeyi Aslan'ın üzerine yıkması ile Yusuf Müdür artık köstebeğin kim olduğundan emin bir şekilde takibine aldı. Mert'in Celal ile konuştuğunu duyan Aslan, Mert'in peşini bırakmayıp Celal ile buluştuğu anları kameraya aldı. Adrenalinin bir an bile olsa eksik olmadığı bölümde Mert ve Aslan'ın birbirlerine silah çektiği ve bir el silah sesinin duyulduğu sahnede kimin kimi vurduğunun görülmediği anlar gecenin çok konuşulan sahnelerinden biri oldu.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini konu edinen İçerde'nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler rol alırken yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor

  • "İçerde", heyecan dolu yeni bölümü ile her Pazartesi saat 20.00'de Show TV'de izleyici karşına çıkıyor...

    Vitrin


En Çok Aranan Haberler