MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsimsizler 10. Bölüm Fragmanı

Kanal D'nin yeni başlayan ve kısa sürede fenomen hale gelen dizisi İsimsizler'in 10. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.İsimsizler 10. bölümüyle 29 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Kanal D ekranlarında yeni başlayan ve kısa sürede seyircinin gönlüne taht kuran İsimsizler'de heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. İsimsizler'in son bölümünde Dayı'nın ölüp ölmeyeceği merak edilirken yeni bölüm fragmanının da yayınlanması bekleniyor. İsimsizler 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

İSİMSİZLER 9. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Örgüt içine sızan istihbaratçılar açığa çıkınca terörist grubun başındaki lider tarafından infaz ediliyor! Lidere daha yakın olan istihbaratçının açığa çıkmasından endişelenen teşkilat görevini bırakmasını ister. Fakat, örgüt içindeki istihbaratçı bu isteği kabul etmez ve hayatı pahasına göreve devam etmek istediğini söyler.

İSİMSİZLER HİKAYE VE KÜNYE

Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti'nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya'dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan'ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.

Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya'ya gider.

İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir. Kullandığı kuklaları vardır.

Yönetmen : Emre Konuk

Yapımcı : Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici

Yapım : Barakuda Film - Es Film

Senaryo : Mustafa Burak Doğu, Serkan Birlik, Ayça Mutlugil, Hale Çalap

Müzik: Yıldıray Gürgen

Oyuncular: Uğur Güneş (Fatih), Bülent Alkış (Dayı), Sedat Mert (Olcay), Taner Ertürkler (Ahmet), Volkan Keskin (Kürşad), Çağkan Çulha (Murat), Musab Ekici ( Derman), Sera Kutlubey (Seher) ve Algı Eke (Elif)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler