MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Sokakları 8. Bölüm Fragmanı

Show TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi İstanbul Sokakları dün akşam bomba gibi bir bölüm ile ekrana geldi.İstanbul Sokalları dizisinde sürpriz gelişmler yaşanıyor. Fırat ve Nazlı'nın aşkı tüm olumsuzluklara rağmen devam ediyor. Peki, sevilen dizinin 8. yeni bölümünde neler yaşanacak. İşte İstanbul Sokakları 8.bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde...

Dün akşam 7. son bölümü ile ekranlara gelen İstanbul Sokakları dizisi izleyicileri ekrana kilitledi. Dizisin son bölümünde Fırat'ın büyük sırrı ortaya çıktı.

İSTANBUL SOKAKLARI DİZİSİNİN 7.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
-
İlgiyle takip edilen İstanbul Sokakları'nın 7. bölümünde Fırat ve Nazlı her şeyin üstesinden gelip geleceğe dair planlar kurarlar. Ancak işler hiç de düşündükleri gibi gitmez. Refik Nazlı'nın Fırat'ın yanında çalıştığını öğrenir. Kızını işten çıkartıp Fırat'tan uzak durmasını sağlamaya çalışır. Sibel ise, Fırat'ın herkesten sakladığı bir büyük sırrı öğrenir; Fırat 16 yaşındayken cinayet işlemiştir. Sibel bu bilgiyi kullanarak Nazlı ve Fırat'ın arasını açmak ister. Bunun yanında Mualla kızının erkek arkadaşı olduğundan şüphelenir ve kim olduğunu öğrenmek için çabalar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler