MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbimdeki Deniz 8.Bölüm Fragmanı

FOX TV'nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz son bölüm nefes kesti. Kalbimdeki Deniz son bölüm ardından gözler Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Kalbimdeki Deniz 8.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

FOX'un sevilen dizisi ve Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Kalbimdeki Deniz son bölüm yine çok konuşulacak. Kalbimdeki Deniz son bölüm ardından gözler yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Kalbimdeki Deniz son bölümde, Deniz'in başına gelen bir olay herkesi şok etti. Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölüme dair ipuçları!

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

FOX'un sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölüm heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Kalbimdeki Deniz son bölümde, Deniz'in başına gelen hiç beklenmedik bir olay herkesi şok etti. Şebnem ise oyuna getirildi. Peki, Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölümde bizleri neler bekleyecek? Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek.

Deniz ve Mirat Fikriye'nin fitnenin kaynağı olduğunu öğrenir. Buna karşın Deniz'in gösterdiği tutum Fikriye'yi ezerken, Mirat'la da sarsıcı bir hesaplaşma yaşar. Buna tanık olan Figen şok olur. Diyar işin ucu kendine dokunacakken, kıl payı kurtulur.

Deniz'e olan önyargısı kırılır ve vicdan azabı duyar. Ece'nin ise Mustafa ve Mirat'la arasındaki buzlar çözülmeye başlar. Deniz'e iyice hınçlanan Hülya onu sarsacak bir tuzak hazırlarken, gerçeklerin ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalan Şebnem'i de oyuna getirir. Deniz'le ilgili düşüncelerinde sabit olan Fikriye ise ona ve Mirat'a karşı taktik değiştirir. Her şey yoluna giriyor derken, Deniz'in başına gelen hiç beklenmedik bir olay, herkesi şok eder.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler