MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbimdeki Deniz Tanıtım Fragmanı

Kalbimdeki Deniz tanıtım fragmanı ekranlara geldi. Fox TV ekranında yayınlanmaya başlayacak olan Kalbimdeki Deniz dizisinin başrollerinde Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, rol alıyor. İşte yakında Fox TV ekranında yayınlanmaya başlayacak olan Kalbimdeki Deniz dizisi hakkında ayrıntılar...

Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olan Kalbimdeki Deniz'den ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Özge Özberk ve Kutsi'nin paylaştığı dizi, Ekim ayında Fox TV ekranlarında olacak.

Pastel Film'in hazırladığı "Kalbimdeki Deniz"in çekimleri, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da başladı. Setten ilk karelerin paylaşıldığı dizinin çekimlerinin bir bölümü de Şanlıurfa'da yapılacak. Özge Özberk ve Kutsi'nin başrollerini paylaştığı "Kalbimdeki Deniz" Ekim ayında seyirciyle buluşacak.

Efe İrvül'ün yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Funda Çetin'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Aysun Akyüz'ün oturduğu dizinin konusu ise şöyle:
Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat'ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.

"Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler