MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanıt: Ateş Üstünde 3. Bölüm Fragmanı

Kanıt: Ateş Üstünde 3. bölümüyle 26 Temmuz Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

-
Kanıt: Ateş Üstünde 2. Bölüm'de; Kaan, Rüzgar ve Ömer yıllar sonra karşı karşıya geliyor!

Rüzgâr'ın ve Kaan'ın DNA sonuçlarında kardeş olmadıkları ortaya çıkar. Bu gerçeği açıklamak Enver Komiser'e kalır. Kaan, Rüzgâr'ın öz kardeşi olmadığını kendisine açıklandığında verdiği tepkiyle şaşırtacaktır.

Öte yandan Ömer, ölüm döşeğindeki babasından bir kardeşi olduğu gerçeğini öğrenir. Ömer, Rüzgâr ile karşı karşıya gelir. Karakterlerimizin yaşamlarında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Asya'nın kardeşi Ozan'ın başı fena halde derttedir. Tefeciden aldığı para faizleriyle birlikte katlanmış ve ödemesi mümkün olmayan meblalara ulaşmıştır. Ölümle tehdit edilen Ozan tefecilerden kurtulabilecek midir?
-KANIT : ATEŞ ÜSTÜNDE OYUNCULARI

-Tansel Öngel-Kaan


Cinayet masasının başarılı baş komiseri,Rüzgar'ın abisi. Çevresindeki kişiler tarafından sevilen, cesur, karizmatik, esprili bir adam. Hem sahada hem de olay çözümlemede son dere başarılı. Yetiştirme yurdunda büyümüş. Boks yapıyor, dövüş sporlarına ilgi duyuyor. İçindeki öfkeyi bu şekilde başka bir şeye dönüştürerek zapt ediyor. Hayatta en değer verdiği kişi ise kardeşi Rüzgar. Onun için canını bile verir. Şu anda bilmese ve pek de anlaşamasa da hayatının kadını komiser Asya olacak.
-Ahmet Olgun Sünear-Rüzgar


Kaan'ın kardeşi. Zeki ve fırlama bir karekter.Abisiyle beraber yetimhanede büyümüş, abisi onun idolü. Küçüklüğünden beri çok zengin bir hayal dünyasına sahip, bu nedenle yapabileceği en iyi seçimi yapmış ve cinayet romanı yazarı olmuş. Sorumluluktan kaçıyor. Sıkışınca tatlı bir şımarıklıkla işi çözmeye çalışıyor. Mecbur kalsa ancak kavga eder, asla korkak bir değildir.Ama erkeksi güç gösteriside göstermez. Denize sevdalı, küçük bir teknesi var. Kendisi gibi arıza Bilge ile gel-gitli bir ilişki yaşıyor.
-Başak Güröz-Asya


Kaan'ın iş arkadaşı. Ekibin diğer baş komiseri. Aslen Antep'li. Amerika'da eğitim almış, bu yüzden ona Amerikalı lakabı takıldı. Babası şehit olmuş bir polis. Annesi Melek, en büyük derdi olan erkek kardeşi Ozan ve küçük kız kardeşi Eylül ile yaşıyor. Erken yaşta ailenin sorumluluğu üstlenmiş, bu onu biraz sertleştirmiş. Ciddi, disiplinli, çalışkan ve sorumluluk sahibi bir kadın. Çok güzel olmasına karşın bunu hiç ön plana çıkarmıyor. Kaan, onun sert görünümü altında yatan gerçek Asya'yı görmeyi başaran tek erkek olacak.
-Gurur Aydoğan-Ömer


Kaan'ın en büyük düşmanı. Zengin bir iş adamının oğlu. Başarıya ulaşmak için her yolu deniyor. Kaan'ın aksine çıkarına ters bir durum söz konusu olduğunda ise kanun filan tanımıyor. Sert erkeklerin arasında duygularını belli etmeden büyümüş ama hiç söylemese de gerçek bir aile ortamına hep bir özlem duymuş. Sevgisizlik karakterine işlemiş. Bir kardeşi olduğunu öğrendikten sonra hem geçmişin sırlarını çözmek hem de özlemini çektiği kardeşe kavuşmak için hırsla onu bulmaya çalışacak ve Kaan ile karşı karşıya gelecektir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler