MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanıt: Ateş Üstünde 7.Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının heyecan dolu dizisi Kanıt: Ateş Üstünde dün akşam 6.bölümüyle izleciyilerle buluştu. Son bölümde Ömer ve Kaan savaşına Asya da dahil oluyor. Ekip ise bir aşk cinayetinin peşine düşüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı da bölüm sonunda yayınlandı. İşte Kanıt: Ateş Üstünde 7.Bölüm Fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yetimhanede Rüzgar'la karşılaşan Kaan, Ömer'in ne kadar ileri gidebileceğini daha iyi görmüştür. Ömer'in elindeki büyük koz ve olanaklara karşı Kaan'ın en büyük silahı karakteri ve zekasıdır. Boks hocasının da yardımıyla kendisinin kim olduğunu hatırlamış ve düşmanını çözmeye başlamıştır. Ömer'in planları giderek sertleşirken, Kaan da son derece akıllı hamlelerle düşmanını sıkıştırmaya başlar. ARTık iki erkek arasında kartların daha açık oynandığı, cesaret ve meydan okumaya dayalı bir savaş başlamaktadır.

Ve bu savaşın merkezinde artık sadece Rüzgar değil Asya da vardır. Çünkü Ozan sayesinde Asya ile tanışan Ömer, daha ilk görüşte Asya'dan hoşlanmış ve Kaan'a düşman olmak için bir neden daha bulmuştur. Bu arada Asya Kaan'ın gizemli tavırlarını çözemeyince onu konuşturmak için hiç beklenmedik bir şey yapar.

Ömer kendisini hem Rüzgar hem de Ozan'la yakınlaştıracak adımlar atarken Kaan ise Melis ve Enver Amir'in yardımıyla çok önemli bilgilere ulaşır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler