MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanıt: Ateş Üstünde 8. Bölüm Fragmanı (Final)

Kanal D ekranlarında ilgi ile takip edilen Kanıt Ateş Üstünde dizisi bomba gibi bir bölüm ile seyirci karşına çıktı. Yayın hayatına başladığı günden bu yana reyting listelerini alt üst eden dizi Kanıt Ateş Üstünde yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Kanıt: Ateş Üstünde yeni gelişmelerle ekran karşısına çıktı. Ekranların sevilen dizisi Kanıt: Ateş Üstünde'de her hafta farklı cinayet olayları yer alıyor. Ekranların alışılmışın dışında dizisi Kanıt: Ateş Üstünde dizisinin 7. yeni bölümünde neler yaşandı?

Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölüm sinyallerini verdi. ANS/ NULOOK imzalı yapım Kanıt: Ateş Üstünde'nin başrollerinde ise, Tansel Öngel (Kaan), Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar), Başak Güröz (Asya), Gurur Aydoğan (Ömer) gibi isimler rol alıyor.
KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

-
Ekibimiz yine zorlu bir cinayetle karşı karşıya kalır.

Ünlü bir futbol oyuncusu olan Tarık, takımıyla kamp yaptığı oteldeki odasında ölü bulunur. Sevgilisi Buse, yakın arkadaşı Murat, takımın başkanı Mazhar… Hepsi onun ölümününden sonra gözyaşlarına hakim olamazlar. Peki, bu gözyaşlarının ne kadarı gerçek?

Tarık'ın ölüm nedeni çözülmeden ekibimizin karşısına başka bir cinayet çıkar. İki cinayetin de birbiriyle ilgili olduğunu anlamaları uzun sürmez. Karmaşık cinayetleri çözerek üstesinden gelen Kaan, özel yaşamındaki problemlerini o kadar da kolay çözememenin acısını yaşar.

Kaan için çember gittikçe daralıyor, Rüzgâr, Kaan'ın bir şeyler sakladığını hissediyor ve her an gerçeğe daha da çok yaklaşıyordur. Rüzgar, gerçekte Kaan ile kardeş olmadıklarını öğrenecek mi?
KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE KÜNYE

-
Yapım: ANS / NULOOK

Yapımcılar: Abdullah Oğuz / Muzaffer Yıldırım

Yönetmen: Abdullah Oğuz

Genel Koordinatör: Evren Oğuz

Proje Danışmanı: Prof. Dr. Sevil Atasoy

Hikaye : Selin Atasoy

Senaryo : Ahmet Saatçioğlu, Ayşe Teker Dereköylü, Pınar Erkum

Uygulayıcı Yapımcı : Mahmut Kayımtu

Proje Koordinatörü : Gözde Yılmaz

Görüntü Yönetmeni : Ferhat Uzundağ

Sanat Yönetmeni : HASAN Doğan

Oyuncular : Tansel Öngel (Kaan), Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar), Başak Güröz (Asya), Gurur Aydoğan (Ömer), Okday Korunan (Enver), Müge Mertson (Melek), Ebru Aytemur (Melis), Mustafa Açılan (Ozan) , Hayati Akbaş (Tolga), Güvenç Selekman (Arif), Öykü Candanadam (Naz), Bennur Duyucu (Kevser), Duygu Şen (Bilge), Dila Uluca (Eylül), Çağatay Atasagun (Savcı

Vitrin


En Çok Aranan Haberler