MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Sevda 36. Bölüm 3. Fragmanı

STAR TV ekranlarının fenomen dizisi Kara Sevda bu akşam yeni sezona başlıyor. 36. bölümü ile ekrana merhaba diyecek olan Kara Sevda'da Nihan ve Kemal'i birbirinden uzaklaştıran ne? Kara Sevda yeni bölümü ile herkesi yine ekrana kilitleyecek.

Star TV'nin fenomen dizisi Kara Sevda, yeni bölüm ve yeni sezonuyla Çarşamba akşamı ekranlara yeniden dönüyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Emir ölüm kalım savaşı verirken, Galip geri dönüşü olmayan bir karar almıştır.
-YENİ SEZON İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

-
Hayatta, birbirlerine kavuşmaktan başka hiçbir isteği olmayan iki kara sevdalı genç, Nihan ve Kemal, yaşadıkları acılarla birbirlerinden uzağa savrulur. Kemal eline bulaşan kanın hesabını verirken; Nihan kardeşinin ölüm haberini aldığı hastanede yüreğine bir büyük acı saplanır. Emir yaşam mücadelesi verirken, Galip geri dönüşü olmayan bir karar alır.

Emir'le yaşadığı ilişkinin ortaya çıkmasından çekinen Zeynep korkularına teslim olur. Ailesinden ve gerçeklerden kaçmak için harekete geçer. Ancak kendisini bekleyen çöküşü durduramayacaktır.

Mahkeme günü, herkes Kemal'in tutuksuz yargılanacağını umut ederken Galip, adaletin seyrini değiştirmek için gücünü kullanmaktan geri durmaz. Ancak Kemal'in kaderini, hiç beklenmeyen bir tanığın ifadesi değiştirir.

Emir zorlu geçen ameliyatının ardından hayatının şokuna gözlerini açar. Kemal, Emir'in geleceğine patlamaya hazır bir bomba miras bırakmıştır. Öte taraftan Emir, Ozan'ın ölümüyle beraber Nihan'ı yanında tutmak için bir sebebi kalmadığının farkındadır. Nihan'ın kendisini terk etmesini engellemek için elindeki en büyük kozu sahaya sürer.

Ozan'ın intihar gibi gözüken ölümü, komiser Hakan'ın eline Zeynep'le Emir'in özel fotoğraflarının geçmesiyle soru işaretleri doğurur. Komiser Hakan bu olayın üstüne gittiğinde karşısında hiç beklemediği bir isim çıkacaktır.

Kemal, hiç bilmediği bir dünyanın içinde hayatta kalma savaşı verirken, Emir ve Galip'in tehditleriyle de baş etmeye çalışır. Bu sırada cezaevine Kemal'i görmeye Nihan'ın gelmesi, Kemal'in bütün dengesini altüst eder.

Bebeğini Emir'den ne pahasına olursa olsun koruması gerektiğini bilen Nihan, çok zor bir karar alır. Ancak Nihan'ın önündeki tek engel Emir değildir. Asu'nun kritik hamlesi, Nihan'ın bütün planlarını değiştirir.

Hapiste herkesten uzakta, tecritte geçirdiği süre Kemal'e kendi adaletini sağlama zamanının geldiğini öğretir. Kemal uzun bir sürenin ardından özgürlüğüne ilk adımını attığında, ilk sınavını hayatındaki en büyük zaafına, sevdasına karşı verecektir.
-KARA SEVDA 36. BÖLÜM FRAGMANI
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler