MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 114. Bölüm Fragmanı

Karagül 114. bölümüyle 25 Mart Cuma akşamı FOX TV ekranlarında...

***

FOX TV ekranlarında heyecanın hiç bitmediği Karagül dizisi 113. son bölümü ile yine ekrana kilitledi.

***
Başrollerinde Ece Uslu,Saruhan Hünel ,Mesut Akusta ve Şerif Sezer'in olduğu karagül dizisi Cuma akşamları saat 20:00'da fox tv'de. Karagül 114. yeni bölüm fragmanı ve son gelişmeler haberimizde...

***
KARAGÜL SON BÖLÜM ÖZETİ

***
Kendal'ın Mehdi'ye kavuşmak için yaptığı plan ayağına dolanır ve bilmeden kendi oğlunun da ölüm fermanını imzalar. Mehdi bebek ölüm kapanından kurtulsa da onu çok zor günler beklemektedir. Kendal, kendi cezasını kendi ağzıyla vermiştir.Gülizar'ın sönmek bilmeyen intikam ateşi günden güne harlanarak büyümektedir. Gözü hiç bir şey görmeyen Gülizar, Şamverdiler için tabiri caizse katliam emri verir. Ailenin reisliği kendisine kalan Baran, tam anlamıyla dar boğaza giren Şamverdi ailesini korumak için kendisini feda eder.

***
Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Bu zor günlerde artan Baran ve Ebru yakınlığı, oğlunun elinden kum taneleri gibi gittiğini gören Narin için hiçte kolay bir süreç değildir. Ölüm kapanından çıkan Sibel, Ayşe, Kasım ve Mehdi için kaçmak artık mümkün değildir. Sibel'in aldığı yaralar onu Azrail'in kollarına bırakırken yanında olan Ayşe için artık hayatın rengi ve şekli değişmiştir. Kendal kıskacında kalan Ayşe ve Baran'ı zor günler beklemektedir. Karagül yeni bölümüyle Cuma akşamları FOX'ta!

***
KARAGÜL HAKKINDA

***
Karagül, başrollerinde Ece Uslu,Saruhan Hünel ,Mesut Akusta ve Şerif Sezer'in olduğu, prodüksiyonu Avşar Film tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin FOX kanalında yayınlanan televizyon dizisidir. 29 Mart 2013 tarihinde yayınlanmaya başlanan dizi, ilk sezon finalini 14 Haziran 2013 akşamı yapmıştır. İkinci sezonu ise 20 Eylül 2013'te başlamış, 13 Haziran 2014'te sona ermiştir. Yayınlandığı ilk zamanlarda 3-4 gibi rating puanı alırken sonraki bölümlerde rating puanı 17'e kadar çıkmıştır. Erkan Birgören'in senaryosunu yazdığı diziyi Murat Saraçoğlu ve Yardımcı Yönetmen olarak Günay Günaydın yönetmektedir. Dizi 3. sezona 19 Eylül Cuma 20.00'da başladı. Karagül Şuanda Toplamda 40 Ülkede yayınlanmaktadır. Global Agency diziyi Birçok ülkeden ellerinde Karagül posterleri ile gelerek Yayın haklarını satın almak istediklerini bildirdi, Karagül ilerde hedef olarak 100 ülkede yayınlanacaktır Avşar Film'in en çok Rekor kıran dizisidir Türkiye'de ise En pahalı Türk dizisidir ve 17 Reyting'lik rekoru ile adından oldukça söz ettiren yapımlardan biridir. Karagül dizisi için Türkiye'nin 4 büyük kanalı olan (Atv, star Tv, Kanal D, Show Tv) Karagül'ün Muhteşem bir izleyici kitlesine sahip olduğu için ve her bölümde adrenalin olduğundan Reyting'lerin her bölümde oldukça yüksek olduğu açısından Avşar Film'e teklif etmiştir, Öyle ki her kanal çok büyük rakamalar da Fiyat biçmişler bölüm başına 2.1 teklif eden kanallar Avşar film'in teklifi geri çevirmesi sonucu yine kendi kanalı olan fox tv de 2.Milyonluk Bütçesi ile hala yayınlanmaya devam etmektedir. böylece Karagül Türk dizi tarihinde bölüm başına en çok hasılat eden tek dizidir.

***
OYUNCULAR

***
Narin Mercan - Özlem Conker
Baran Şamverdi - Mert Yazıcıoğlu
Kadriye Şamverdi - Şerif Sezer
Kendal Şamverdi - Mesut Akusta
Murat Şamverdi - Özcan Deniz
Ebru Şamverdi - Ece Uslu
Fırat Mercan - Yavuz Bingöl
Maya Şamverdi - İlayda Çevik
Ada Şamverdi - Ayça Ayşin Turan
İdris - Mahmut Gökgöz
Rüzgar Şamverdi - Arda Erkuran
Emine - Hülya Duyar
Özlem Şamverdi - Hilal Altınbilek
Melek Şamverdi - Sebahat Kumaş
Serdar Kılıçoğlu - Burak Çelik

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler