MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 118. Bölüm Fragmanı

Karagül 118. bölümüyle 22 Nisan Cuma akşamı FOX TV ekranlarında...

Fox Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Karagül yeni bölümde yine izleyicileri ekrana kilitleyecek.

-
Fox TV'nin sevilen dizisi Karagül nefes kesen bir bölümle daha ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Ece Uslu,Saruhan Hünel ,Mesut Akusta ve Şerif Sezer'in olduğu, prodüksiyonu Avşar Film tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin FOX kanalında yayınlanan televizyon dizisidir. heyecanla beklenen Karagül 118. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
-
KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kendal ve Kasım arasındaki savaş tırmanarak devam ederken, Kendal'ın kurduğu tuzak Kasım'ı demir parmaklıkların arasına gönderir. Ayşe, babasının da içeri girmesiyle kendini büyük bir boşluğun içinde bulur.Kadriye'nin ortaya çıkardığı sır, Kendal'ı gitgide sıkıştırmaya başlar. Sırla ilgili bilgileri tek tek birleştiren Kendal, bir yandan kendi kaçınılmaz sonuna doğru giderken, bundan en büyük payı Asım alacaktır. Nazlı'nın abileri Baran'ı ve konağı gitgide sıkıştırmaya devam etmektedir. Ne ile karşı karşıya olduklarını gören Narin ve Ebru oğullarını kurtarmak için ne yapacaklar?
-
REYTİNG REKORTMENİ DİZİ FİNAL YAPIYOR

Bu yıl 4. sezonunda olan FOX'un reyting rekortmeni "Karagül" dizisi, sona doğru yaklaşıyor. Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programının haberine göre Murat Saraçoğlu'nun yönettiği Gaziantep'te çekilen dizi, 125. bölümde ekrana veda edecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler