MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 119.bölüm fragmanında nefes kesen gelişme

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Karagül, Cuma akşamı nefes kesen bir bir bölümle ekrana geldi.Heyecanla beklenen 119.bölüm fragmanı yayınlandı. Kendal yeni bölümde şoke eden bir olaya imza atıyor. İşte Karagül 119.bölüm fragmanında yaşananlar.

-
Karagül'de heyecanlı geçen son bölümün ardından 119.bölüm fragmanı yayınlandı. Kendal'ın ateşe verdiği sahne herkesi şoke etti. Dozerle evin yıkıldığı sırada evin içinde olanlar evden çıkabilecekler mi? İşte Karagül'de bu hafta yaşanacaklar.

Kendal'ın bu kez Asım konusunda suçsuzluğu ortaya çıkar... Ortalığın sakinleşmesini bekleyen Gülizar, yemininden dönmez ve Şamverdilere cehennem azabı yaşatmaya devam eder. Kendal'dan intikam almak ve isteklerini yerine getirtmek için konağın en masumu olan Asım'ı kaçırır. Babasının kendisini kurtarmak için gelmeyeceğinden emin olan Asım, kendisi kaçar. Ancak Asım'ın sonu, Şamverdiler için yeni bir acının kapısını aralar. Oğlunun peşine düşen Emine, ortalığı birbirine katar... Oğlunu bulmak için her yolu deneyen Emine, Asım'ın hazin sonuna kendi gözleriyle şahitlik eder. Kendal'ın bütün sırlarını bilen Emine bundan sonra ne yapacak? Ada ve Nazlı arasında gerginlik tırmanmaya devam ederken, Nazlı'nın abisi Baran'ın yakasını bırakmaz... Açık ve gizli olarak tehditlerine devam etmektedir. Ayşe'nin en çok ihtiyaç duyduğu dönemde iyice köşeye sıkışan Baran ne yapacak?
-
KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kendal ve Kasım arasındaki savaş tırmanarak devam ederken, Kendal'ın kurduğu tuzak Kasım'ı demir parmaklıkların arasına gönderir. Ayşe, babasının da içeri girmesiyle kendini büyük bir boşluğun içinde bulur.Kadriye'nin ortaya çıkardığı sır, Kendal'ı gitgide sıkıştırmaya başlar.
Sırla ilgili bilgileri tek tek birleştiren Kendal, bir yandan kendi kaçınılmaz sonuna doğru giderken, bundan en büyük payı Asım alacaktır. Nazlı'nın abileri Baran'ı ve konağı gitgide sıkıştırmaya devam etmektedir. Ne ile karşı karşıya olduklarını gören Narin ve Ebru oğullarını kurtarmak için ne yapacaklar?
Özlem, Kendal'ın bir açığını daha yakaladı! Özlem, büyük bir sırrı daha öğrendi! Geçtiğimiz bölümde Kendal'ın kabusu olan kaset Özlem'in eline geçti. Kaseti izleyen Özlem, gördüklerine inanamadı... Çünkü o kasette Kendal'ın, babasının katilini olduğu gerçeği saklıydı. Kendal'ın bir katil olduğunu öğrenmesinin yanında, Asım'ın Kendal yüzünden bu halde olduğunu öğrenen Özlem'in bundan sonra neler yapacağı merak konusu...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler