MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 122. Bölüm Fragmanı

FOX TV ekranlarının heyecan dolu dizisi Karagül 122. bölüm fragmanını yayınladı. Finale doğru yaklaşırken Kendal büyük bir şok yaşayacak.İntikam almak isteyen Kendal büyük bir pişmanlık yaşayacak. İşte Karagül 122. bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Karagül dizisi 122. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. Cuma akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde Kendal büyük bir çıkmazın içine giriyor. Kendi elleriyle oğlunu ölüme attı. Karagül 122. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Narin'in kendisini Fırat'ın sularına bırakmasıyla birlikte Baran için yeni bir dönem başlar. İki büyük sevginin arasına sıkışıp kalan Baran artık ne yapacağını bilemez. Ebru günden güne avuçlarının arasından kayıp giden oğlu için çırpınmakta ve annelik sınavının en zor döneminden oğlu ile birlikte sağ salim çıkabilmek için savaşmaktadır.

Kendal, Özlem ve Kasım arasındaki ilişkiyi ve Özlem'in hamileliğini öğrenir. Kötülüklerinde sınır tanımayan Kendal bu kez Özlem, Kasım ve doğmamış bebeklerini öldürmeye kararlıdır. Ancak Kendal'ın bilmediği şey arabada Ayşe ve Mehdi'nin olduğudur. Gözleri intikam ve öfke ateşiyle kararan Kendal, artık öfkesinin ateşinden kendi yanmaya başlayacak ve hayatının en zor ve geri dönülemez yoluna girecektir. Kendal farkında olmadan verdiği son kararla birlikte kendi idam ipini çeker.

-
KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Kendal bir yandan Baran gibi, tüm hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu duyduğu andan itibaren bu gerçekle yüzleşmeye çalışmaktadır.... Diğer yandan her geçen gün ve an finansal olarak biraz daha sıkışmaktadır. Kendisine karşı tavır alan ve sırtını dönen Kadriye ana başta olmak üzere Narin ve Ebru'ya bir ders vermek için evleri yıkma kararı alır... Ancak Kendal'ın hiçte aklında olmayan bir şekilde Maya ve Rüzgar yıkılan evin altında kalırlar. Narin, oğluna yeniden ulaşabilmek umuduyla aklına gelen her yolu denemeye devam etmektedir. Ancak Baran iki annesine karşı ördüğü duvarları bir türlü yıkamamaktadır. Maya ve Rüzgar'la beklenmedik bir şekilde bağlanan olaylar Baran'ın, Narin'e ve Ebru'ya olan tepkisini nasıl etkileyecek? Asım'ın tedavisi için kendilerini İstanbul'a atan Özlem ve Emine, bir yandan Asım için mücadele ederken diğer yandan İstanbul'un karmaşasıyla baş etmek zorunda kalacaklardır...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler