MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 123. Bölüm Fragmanı

FOX TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Karagül dizisinin 123. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Beğeniyle takip edilen Karagül dizisinin 123. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte Karagül son yayınlanan 123. bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde...

Başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta ve Şerif Sezer gibi isimlerin rol aldığı Karagül 123. bölüm fragmanı yayınlandı. İlgi ile takip edilen dizi Karagül'ün yapımcılığını Şükrü Avşar üstleniyor. Karagül Cuma akşamları saat 20:00'de Fox TV ekranlarında yayınlanıyor...

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kendal kendi öfkesinin cehenneminde yanacağının farkında olmadan Kasım, Özlem, Ayşe ve Mehdi'nin içinde olduğu aracı Fırat'ın sularına atar. Ayşe ve Mehdi kazadan kurtulurlar ancak ölüm kalım savaşı ikisi içinde devam etmektedir. Narin'in ölümüyle birlikte Baran ve Ebru arasındaki dengeler yerinden oynar... Bir anda kendisini oğlunun çok uzağında bulan Ebru oğluna yardım edememenin acısıyla kıvranırken, Ada ve Maya abilerine destek olmak kolları sıvarlar. Ancak bu kez Baran'ın acısıyla birlikte kalınlaşan duvarına çarparlar. Ebru, hiç beklenmedik bir şekilde Kendal'ın, Narin'in ve Fırat'ın ölümüyle olan bağlantısını öğrenir ve bunu Oğuz'a söyler. Kendi yolunun sonuna geldiğini düşünen Oğuz, bu kez son bir hamleyle ayağa kalkar ve intikam yemini eder. Artık, Oğuz ve Kendal kıyasıya bir mücadelenin içine gireceklerdir. Diğer yandan Emine, Kadriye ile yaşadığı yüzleşme sonrasında, Kendal'ın ipini çekmeye kararlı bir şekilde Halfeti'ye geri döner. Artık her taraftan sıkışan Kendal için geri sayım başlamıştır.

KARAGÜL KÜNYE

Baran'ın oğlu olduğunu gerçeğini öğrenen Ebru, oğlunu geri alabilmek için kıyasıya bir savaşa girer. Artık Ebru'nun tek bir hedefi vardır, dört çocuğunu da alıp Halfeti'den gidebilmek. Ancak başta Kendal ve Narin olmak üzere karşısına çıkan engeller yüzünden bu, zannettiği kadar kolay olmayacaktır.

Ebru, öldü zannettiği oğlu Baran'a kavuşabilmek için yanıp tutuşurken, bir yandan da savrulan diğer çocuklarını yeniden bir araya getirebilmek için mücadele eder.Kadriye Ana, hayatının en büyük günahı olan bu sırla başlayan ve geçmiş günahları ile yüzleşmesi sırasında, konakta ki herkes bir yana savrulur. Kenan, kurduğu intikam planını adım adım ilerletirken, Kendal hiç beklemediği alanlardan sıkışmaya başlar ve konak kadınlarının da savaş silahı olacağı bu mücadelede en büyük zaafı ile vurulur.

Yapımcı: Şükrü Avşar
Senarist : Erkan Birgören
Genel Koordinatör: Murat çiçek
Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Uygulayıcı Yapımcı: Serkan Turhan
Görüntü Yönetmeni: Kayhan Yılmaz
Yapım Koordinatörü: Fatih Yılmaz
Yardımcı Yönetmen: Günay Günaydın
Cast Direktörü: Hülya Çelen
Görüntü Yönetmeni: Yüksel Varol
Yapım Tasarımcısı: Erol Taştan
Sanat Yönetmeni: Osman Özcan
Set Amiri: Serdal Özdemir

Vitrin


En Çok Aranan Haberler