MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 124. Bölüm Fragmanı

FOX TV 'nin ilgiyle takip edilen dizisi Karagül soluk soluğa izlenecek bir bölüm ile ekranlara gelecek. İşte sevilen dizinin 124. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...

Heyecanın bir an bile olsa bitmediği Karagül dizisinin 124. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Karagül dizisinin başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta ve Şerif Sezer gibi usta isimler yer aldı.Beğeniyle izlenen dizi Karagül'ün yapımcılığını Şükrü Avşar üstleniyor. Karagül Cuma akşamları saat 20:00'de FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kendal, öfkesinin kurbanı olur.Kasım, Özlem, Ayşe ve Mehdi'nin içinde yer aldığı arabayı Fırat'ın serin sularına atar.Ayşe ve Mehdi kazadan kurtulurlar fakat yaşam mücadelesi ikisi içinde devam etmektedir. k

Narin'in vefatıyla Baran ve Ebru arasındaki dengeler değişir.Ebru, Baran'a yardım edememenin üzüntüsünü yaşarken Ada ve Maya abilerine destek olmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazırlardır.Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır, çünkü Baran kendisine öyle bir duvar örmüştür ki aşması kolay olmayacaktır.Ebru, sürpriz bir şekilde Kendal'ın, Narin'in ve Fırat'ın ölümüyle olan bağlantısını öğrenir ve bunu Oğuz'a iletir. Yolun sonuna geldiğini düşünen Oğuz, kendini silkeler ve ayağa kalkarak intikam yemini eder.Artık, Oğuz ve Kendal kıyasıya bir mücadelenin içine gireceklerdir. Diğer yandan Emine, Kadriye ile yaşadığı yüzleşme sonrasında, Kendal'ın ipini çekmeye kararlı bir şekilde Halfeti'ye geri döner. Kendal artık köşeye sıkışmıştır.

Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği, Murat Saraçoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu, başrollerinde Ece Uslu, Mesut Akusta ve Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı "Karagül" dizisi 3 bölüm sonra 125. bölümde final yapacak. Karagül'ün Gaziantep'teki çekimleri de bitti. Karagül'ün oyuncuları son set gününde biraraya geldi.

"Karagül" 125. bölümüyle 10 Haziran 2016 Cuma akşamı 20.00'da FOX'ta final yaparak ekran maceralarını sonlandıracak.
-

KARAGÜL DİZİSİNİN OYUNCULAR

Kadriye Şamverdi
Şerif Sezer
-
Kendal Şamverdi
Mesut Akusta

Ebru Şamverdi
Ece Uslu
-
Kenan
Saruhan Hünel

Baran Şamverdi
Mert Yazıcıoğlu

Maya Şamverdi
İlayda Çevik

Ada Şamverdi
Ayça Ayçin Turan

Vitrin


En Çok Aranan Haberler