MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 125. Bölüm Fragmanı (Final)

FOX TV ekranlarında büyük bir heyecanla beklenen Karagül 125. final fragmanı yayınlandı. Fox Tv'nin sevilen dizisi Karagül 125. bölüm ile ekranlara veda edecek. Karagül son bölümde bomba gibi sahneleriyle seyircilere şok anlar yaşatacak. İşte Karagül 125. final fragmanı ve ayrıntılar...

Başrollerini Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta ve Şerif Sezer gibi isimlerin paylaştığı Karagül 124. son bölüm ile Cuma akşamı ekrana geldi.Beğeniyle izlenen dizi Karagül 125. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. İlgi ile takip edilen dizi Karagül'ün yapımcılığını Şükrü Avşar üstlendi.

KARAGÜL DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bütün Şamverdiler için kabus dolu anlar Kendal'ın yakalanmasıyla bitse de içlerindeki acı ve kaybettiklerinin özlemi hepsinin içinde bir kor alevi gibi yanmaya devam edecek.

Kendal'ın işlediği cinayetlerle yüzleşme zamanı gelmiştir. Büyük mahkeme gelip çatmıştır. Kendal'ın soğukkanlılıkla itiraf ettiği cinayetler karşısında Baran kendisini tutamaz ve mahkemeyi birbirine katar. Kendal cezaevine giderken, bundan sonraki en büyük cezası vicdanı ile baş başa kalıp oğlu Mehdi'nin ölümüyle yüzleşmek zorunda kalacak olmasıdır. Kendal'ın yarattığı enkazdan geriye kalan Şamverdiler adeta savaş sonrası sessizliği andıran konağa giderler. Artık herkes kendine yön vermek zorundadır.Kendi dengelerinin arayışı içinde olan konak halkı için zor kararlar verme zamanı gelip çatar.

KARAGÜL DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapımcı: Şükrü Avşar

Senarist : Erkan Birgören

Genel Koordinatör: Murat çiçek

Yönetmen: Murat Saraçoğlu

Uygulayıcı Yapımcı: Serkan Turhan

Görüntü Yönetmeni: Kayhan Yılmaz

Yapım Koordinatörü: Fatih Yılmaz

Yardımcı Yönetmen: Günay Günaydın

Cast Direktörü: Hülya Çelen

Görüntü Yönetmeni: Yüksel Varol

Yapım Tasarımcısı: Erol Taştan

Sanat Yönetmeni: Osman Özcan

Set Amiri: Serdal Özdemir

Vitrin


En Çok Aranan Haberler